Cemre54 Kızlar 2 gün önce kan testinde 1002 beta çıktı bugün yaptırdım 4172 çıktı ultrasonda görünmedi sizce bi sorun var mı normal mi Çarşamba gel keseni görelim dedi ama çok stres yaptım
alyavetuna Cemre54 hayır kuzum döllenme ile alakalı bana dr 5000 geçince gel dedi 6700 de gittim daha çok küçük zorlaniyorum görmekte dedi şimdi 6+3 oldu keseyi bebeği kalbini falan gördüm şükür. Öyle oluyor
zcolak Cemre54 bende bugün gittim değerin 11200 civarı ama göremedik bizde. Doktor zaten baştan söyledi çok erken görünmeyebilir diye. Stres yapma erken dönemlerdeyiz.
Kbr070796 Kızlar bende 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim beta 79.69 çıktı haftaya Cumartesi kese görünür dedi doktor haftaya 5 haftalık olucam da erken mi yoksa görünür mü
oykusss Kbr070796 ama 79 , 4 haftalık bı değer değil kii , 276.08 dim 3 buçuk haftaliktim. Haftaya sende 4 hafta içine giriyorsunuz o zaman kese görünür :) ben de 4.haftamda gördüm 😊
Askkokuluyavrum Cemre54 ahh ahhh nasıl da geçmiş 14 hafta 5 haftalıkken aklım çıkıyordu ne olcak nasıl olcak diye bi bakmışız 19. Haftadayız Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın canim 🙏🙏🙏 hic bir sorun çıkmaz benim de 6000lerdeydii ultrasonda kese göründüğünde 🎀🎀🎀
Askkokuluyavrum Cemre54 iyi düşün iyi olsun ben haftalarca kendimi yedim olacağı varsa İnan ki elden birşey gelmiyor sağlıkla sıhhatle hayırla kucağınıza alın Allahtan baska veren yok ona bol dua şart 🙏🙏🙏 Rabbim sizi ona onu da size bağışlasın