Elifkbratkn Hanımlar merhaba , Doğum için Bilgi almak istiyorum. Memorial, Koru ya da Bayındır hastanesinin Doğum fiyatlarını bilen var mı ? Bu hastaneler konusunda Bilgi Sahibi olan var mı ?
Merve612506 Elifkbratkn memorial 10 bin tatlım sezaryen da artıyor biraz daha paket fiyatı bu sadece doğum fiyatlarını unuttum tam hatırlamıyorum ama normal 6 bin sezaryen 6800 falan şuanlık doktorumdan çok memnunum umarım doğumumda aynı memnuniyette olur 😂
Merve612506 Elifkbratkn Hastane gerçekten çok çok çok iyi kadın doğumda ankaranın en iyisi diyebilirim bende ilk doğum için çok fazla vs diye düşündüm ama sonradan bakınca değer diğer özellere 6 7 vereceğine bence koruyu hiç düşünme
rmysaa06 Elifkbratkn bayındır ve memorial i bilmiyorum canım ama kesinlikle Koruyu önermem . Fazla paragöz bir hastane çünkü
Canikk35 Bende cok arastırdım sonunda koru sincanda hüseyin hocaya içim ısındı doktor süper güleryuzlu ve seni tedavı konusunda cok iyi aydınlatıyor bugun gittim paket aldım 4350 imkan varsa cukurambar koru cok iyi zaten korunun makineleri cok kaliteli bunundısardan gelen doktorlarda söylüyor