zcolak Tugbakaya bende şuan o ürünü araştırma aşamasındayım. Whatsons da fiyatı gayet uygun bende durayım şurada iyi yorumlar gelirse alacağım.
GlsmmKlyn Tugbakaya bende 1 aydır kullanıyorum gayet güzel nemlendiriyor kıyafetlere bulaşmıyor şimdilik bir sıkıntım yok günde 2 kere kullanmaya çalışıyorum bundan önce de mustela kullandım 29 haftalığım çatlak yok henüz
Tugbakaya zcolak evet canım ben de almayı düşünüyorum hazır indirimdeyken kullananlar yazarsa çok memnun oluruz :)
HYK Ben kullandim bir sure. İlk suruldugunde cok yagli his birakiyor ama nemlendirme etkisini sevmedemi. Bir de ben de ara ara cok kasinti yapti
Golgmysm Bende geçen indirimden 2 adet aldım sürüyorum şuan için sorun yok bakalım günde 2 kez sürdüğünde çatlamama garantisi varmış deneyip göreceğiz :)
Bukrem62 Kullananlar varsa bisey soracağım kiyafete bulaşıyor mu leke yapıyor mu? Ben de aldim henuz kullanmadim
ZynpH Tugbakaya ben kuru ciltli biri olmama rağmen gayet güzel nemlendiriyor tavsiye edilen günde iki kere olmasına rağmen bir kere sürüyorum ve gayette güzel nemlendiriyor
GknL Ben de kullanıyorum şuan ama haftamız çok olmadığından bir fark oluşmadı... çokta iğrenç bişey değil bayanlar ☺️ Bildiğimiz yağ şeklinde ama vücut emiyor zaten, ben bir haftadır kullanıyorum kaşıntı yapmadı. Eğer yağlılık hissine karşı takıntınız ya da huyluysanız zaten yedirdiğinizde yağı yapış yapış olmuyor. atlete ya da kıyafete de leke yapmadı. Tabi çatlak konusunda gerçekten işe yaracak mı sürüp göreceğiz😁
srpaca Yedinci aydayım dört aydır kullanıyorum çok memnunum kuru bi cildim var güzel nemlendirdi. 27. Haftadayım , mustelanın tanıtım boyu vardı onu denedim akşam sürdüm sabaha göbeğim kupkuruydu bunu sabah sürüyorum akşam tekrar sürmesem bile ertesi sabah hala nemli kalıyor