Zeynepam Bebek şampuanı ve bakım ürünleri olarak en çok tavsiye edilenler gÖzlemlediğim kadarıyla bunlar. SiZler hangisini tercih ettiniz? Kullananlar memnun mu?
Lamelif Zeynepam Sebamed in şampuanını aldım ama ne üretim tarihi ne son kullanma tarihi yazıyor gıcık oldum🤨 Mustelanın merhaba bebek setini alacam indirim bekliyorum
Pinarsalih Zeynepam bende mustela yı çok araştırdım ama çevremde sebamed kullanan da çok mustela ya başlayan arkadaşlarım da ilk kutu bitince sebamed e döndüler tabi biraz da maddiyat ı düşünerek bende sebamed almaya karar verdim hatta civil de ve e bebekte indirimdeydi 31tl ye düşmüştü 500ml
Kimyagercik Ben sebamed aldim . Sampuan ve bakim yağını.. Chiccodan da kati sabun,sampuan ve banyo kopugu aldim.. Pisik kremi ve losyonda kararsiz kaldim .. unibaby yada nivea mi alsam diye dusunuyorum
Pinarsalih Kimyagercik pişik kremi sudocrem alın araştırmalarım sonucu ben onda karar kıldım herkes çok memnun
Mylife Kesinlikle Sebamed ben ilk gebeliğimden beri kullanıyorum oğlum 4yaşında ve hala kullanıyoruz kullanmayıDa düşünüyoruz 👍🏻
DuruSuedaAca Ben mustela aldım hepsini pişik kremi, yağ ,şampuan ,sabun ayrıca chicco nunda şampuanını aldım bakalım 🤔
Lidya Ben hem mustela hem sebamed aldım ikisinide deneyeceğim,bazen ne kadar iyi marka olursa olsun bebekte ters etki yapabiliyor,mesela bazı yenidoğanlar prima ile sorun yaşamazken bazıları yaşayabiliyor o yüzden bez stokuda yapamadım deneyip görücez
sedaskan Lamelif sampuanlarda genelde o yazmaz. Acildiktan sonra kac ay icinde tuketilmeli o yazar. Bir daire ya da ucgen icinde 12-24-36 diye yaziyordur tatlim.
sedaskan Lamelif vala ben uretim tarihi yazan bir urun gormedim acikcasi 🤔Acildiktan sonra ne kadar surede kullanilmasi gerektigi yazar hep.