tubasd 20 ile 22. haftalarda yaptirilan detayli renkli ultrasonu bursada nerde kaça yaptirdiniz arkadaşlar yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkürler 😊
Sever tubasd canım tıp ve üniversite hastanelerinde ücretsiz diye biliyorum ben öyle yaptırdım 24. Haftaya kadar vaktin var özel bir durum yoksa randevu al ve bekle derim
Simges tubasd jimerde yaptırdım yeni 350 tl , 45 dk sürdü çok güzel inceliyorlar , rapor verio birsürü resim bi tane güzel renkli resmini verio yüzünü yakaladığı ve çektiği bütün herşeyi cdye kaydedip veriolar.
tubasd HayalLina teşekkürler tam arak kaçıncı haftada yaptirdin bide rahat randevu aliniyormu gec kalmayayim
tubasd Sever ben sordum fakultede yapılmıyor dendi bana bende o yuzden özelden arastirmaya basladim sen fakuldetemi yaptırdın?
Sever tubasd evet canım ben Eskişehir Osmangazi tıp da yaptrdım bunu yapan devlet hastaneleri var gidip boşuna birsürü para verme yani mesela burdan kendi şehrini etiket yaparak paylaş seninle aynı şehirde olanlar yardımcı olurlar
Sever tubasd hangi şehirdesin canım devlet hastanelerini ara tek tek sor normal rutin kontrollerini devlete mi yaptırıyorsun özele mi ? Ben devlete gittiğim için doktorum yönlendirmişti sendr doktoruna sor özel harici yapılan yerleri onlar biliyordur
Burcu26 Simges muayene ücreti 350 tl ek mi içinde mi ben Bursa’da araştırma yapıyorum nereye gideceğime karar veremedim ama doruk hastanesi bana uygun geldi
Simges Burcu26 ben jimer hastanesinde selim akgüne gidiorum normalde muane ücreti 150 tl ama ayrıntılı ultrasonu kadın doğum doktoru deil radyoloji uzmanı çekior onun ücreti 350 tl sadece ona ücret ödüyorsunuz o anda çekildikten sonra doktora gösterebiliosunuz rendavu almanıza gerek kalmıo.