Gulmira Merhaba arkadashlar ben bugun sabah idrar testi yaptim ama okadar emindimki cikicagindan ama sonuç negatif hamilelik belirtilerimde var içimdede oyle bi his var hamileymişim gibi
semrakarahan Gulmira canim Hakkinda hayirlisi olsun insallah test yanilmistir bnde yapmistm testim bozukmus cikmadi sonra daha olmayinca kan verdm umutsuzdm kanda cikti insallah yanilmistir test umudunuzu yitirmeyin Rabbim.isteyen herkeze versn icinde sizede 🤗
Tugcehar87 Gulmira ama daha çok erken değil mi daha üç gün diyorsunuz bir 10 gün beklemenizi tavsiye ederim ve birde testlerin erken olanı var onu almanızı tavsiye ederim biraz daha pahalı oluyor
Anneolmak38 Gulmira Baskalarının dediğine bakmayın 3 gün gecikme kan vermek için yeterli bence gidip kan verin derim en azından varmı yokmu diye düşünmeyip kafanız rahat olur 😊 pazartesi günü randevu varsa alın kesnlikle gidin kan veriiin 👍 Eğer adette olursanız en azından randevuyu iptal edersiniz kii inşallah adet olmazsınız hamilelik haberini alırsınız 🤭 Benimde adetime 2 gün kaldı koyu beyaz akıntım var ilk defa böyle adete yakın beyaz akıntım var
Kardii Canım benim 1 ay gecikmişti o halde bile ne kanda nede idrarda çıkmamıştı geç döllenme olabilir
Kardii Gulmira evet 1 ay geç döllenme olmuş o yüzden çıkmamış her iki testte de şimdi ise kucağımda çok şükür 🙏😍
Tugcehar87 Dilber63 ama herkeste aynı sonuç vermeye bilir biliyorum insanın çok aklına takılıyor ama geç döllenme olabilir