Sue Ays007 21 haftalık ama çok büyük bir karinim yok bugün dr gittim için karının geniş dedi bide 59 kiloyla hamile kaldım 69 kilo olmuşum 1/70 boyum var bu yasima kadar hep zayif tim demir ilac kullanıyor acaba omu aldiryor
Sidelya 13. Haftada çıkmıştı pantolonlarımın düğmesi kilom aynı olmasına rağmen kapanmıyodu. Şimdi 21 haftalık olduk ve kocaman göbeğim var 😅 ikizlerime hamileyim onunla alakası var mıdır bilmiyorum 🤷🏽♀️😊
tgbaylmz Sidelya ikizlere hamileysen etkisi illaki var canım olsun bunlar mutlu kilolar 🤣 doğunca gider
Nazli18 16dan sonra çıkmaya başladı şuan 20yiz küçücük top gibi bir karnım var bilenler fark ediyor ama dışarıdan gören hamile demez
Dileqim Ays007 benim 17 gibi basladi ama 2.gebelik oldugu icin bence ilk bebekten kalma gobus olunca 🙈😂 cunku ilk gebeligimde 20.haftalarda karnim cikmisti oda minnacik ☺️
DemetDigesu Ays007 12 haftalık hamıleyım ve karnım cıktı hamıle pantolunu gıyıyorum progestron hormonu şişlik yaparmıs bebek daha kucuk yanı
etugce Benim 10 11 gibi çıktı doktor şişkinlik 12de iner desidi inmedi 🤓 kilo olarak değişim olmamasına rağmen kendi pantolonlarımı giyemedim ben 8 den itibaren, bünyeye bağlı sanırım biraz
d190516 bsrgz maşallah 🙈😄ama karnım çıksın istiyorum artık oğlum da tekme atmasa devamlı hamilr olduğumu unutucam 🤦♀️
GulsahMulayim Ays007 16 haftalığım daha tık Yok 😂😂 otobüste yer vermeleri için çıksın istiyorum artık 🤭 Pazar’dan falan gelirken çok zor oluyor 😂