YavuzunSelini Merhabalar 😊 13+5 günlüğüz , esimin alyansı 2 ay önce fln kayboldu . Bugecede rüyamda o altın alyansı bulup esime verdim oda parmağina taktı. Henüz cinsiyeti ögrenmedik , yorumlarmisiniz acaba ? 😊
Mevsim123 YavuzunSelini bende cinsiyeti öğrenene kadar hep altın gördüm bilezik falan her hafta gördüm erkek olacak demişlerdi😂 rüyada altın görmek erkek bebek demekmiş benimde oğluşum olcak😍
Pinaryyim YavuzunSelini takılan şeyleri kız bebegee yorumluyorlar bilezik küpe gibi annem üç cocgundada altın küpe görmüş hepimiz kız olduk 😀
Nurarslan YavuzunSelini benim arkadasim suan 2.hamile ve cinsiyeti kız. ilk kizindada bundada ruyasinda yüzük gordügünü söylemisti🌹
YavuzunSelini lkayRazgatLolu Alakası yok ne cinsiyet dusunmustum nede kaybolan alyansı 2 ay oldu zaten kaybolalı 😁
Gamzeahmet123 lkayRazgatLolu nilsumm ya aslında baya iyi besleniyorum daha önce çalışıyordum abur cubur hazır yemekler falan yiyorduk ama gebe olduğumu öğrenince çıktım düzenli kahvaltı öğle akşam ara öğünler hepsine dikkat ediyorum kefiri denedim ama içemedim haşlanmış yumurta yiyemiyorum yoğurt ve muz aynı şekilde ama başka türlü ne varsa zorla da olsa yemeye çalışıyorum 26+3 52 ile hamile kaldım 56 kiloyum ben kendim de kilo alamıyorum
Feyzaduz Kızlar bende ilk öğrendiğim zaman erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm. 2 gün öncede kendimi beyaz gelinlikler içinde gördüm. 8 haftalığım şu an. Sizcee?🤰🏻😇
Mevsim123 Feyzaduz bu sabah bende bebeğim doğmuş emziriyodum bu aralar hep aynı bebeği görüyorum ya doğuruyorum ya emziriyorum ya kıyafetlerini falan giydiriyorum 😂 hayırlısı olsun 😍
lkayRazgatLolu Pinaryyim bende çeyrek altın görmüştüm torbalarca ve bilezik erkek demişti büyüklerimiz 😬
Naznaz Pinaryyim benim annemde iki kız kardeşiz ikimizdede altın küpe görmüş 🤗 gecen kız kardeşim rüyasında beni görmüş elimde küpe varmış ben bunu takmak istemiyorum başka bir şey alıcam deyip yere atmışım tırstım vallahi o nasıl rüya😬 kız bebişim olacak inşallah❤
Pinaryyim lkayRazgatLolu altını erkege yoruyorlar ama delikli bişeyse ve taktıysan kız diye geçiyor diye biliyorm🙂)
lkayRazgatLolu Pinaryyim çeyrek çok görmüştüm erkek dediler. Rüyalarımdada hep erkek görüyoruz eşimle ama bakalım 11. Hafta gösterirse 18 kasımda görcez🤗