Rknvlkn Merhaba kızlar bugün kızım olacağı kesinleşti 😊 bu iki isim arasında kaldım fikirlerinizi bekliyorum 😘
GozdeCemre Rknvlkn ikiside kötü bence ya neden bu kadar farklı İsimlere yöneliyorsunuz sırf farklı Olsun diye saçma isimler kpymayın çocuğunuza anlamlarına güzel Olabilir şu bu ama hifa liva nedir abi 🤨
Pnr_jr AlyaSu Yeni nesil değil de zormala Arapça gibi bu isimler. Farklı Arapça isimler 😓 bilmiyorum sevmedim. Zeynep koysan ya da Merve(herkesin ismi) bile bunlara göre çok çok güzel.
Muguet Hifa’nın ne söylenişi hoş ne de kulağa gelişi bence. İlla olacaksa Liva olsun derim. Ama ikisine de bayılmadım ne yalan söyleyeyim. 🙇🏻♀️
TatlisBirAnne GozdeCemre Bende bu tarz isimleri aşırı saçma buluyorum. Ama herkes çocuğuna isim koymada özgür 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Rknvlkn GozdeCemre farklı olsun diye değil canım medinedeki bi kadın sahabenin hifa hatunun kıssasından çok etkilendiğim için kızım olursa hifa koyucam demiştim sabreden iffetli kadın demek manası
Rknvlkn TatlisBirAnne hifa hatunun kıssasından dolayı koymak istiyorum canım saçma yerine daha farklı bi söylem kullanman daha doğru olur sadece fikir sordum ilginç yorumlar gelmiş 😂
Deryadilek Bence bunlara yakin bi isim tercih edebilirsin leya ismide cok guzel bence kizim olsaydi onu koyardim 😊
TatlisBirAnne Rknvlkn Neden saçma demem yerine başka bir kelime kullanayım ki. Bana göre saçma. Ama siz beğendiyseniz koymayın diyemem
Rknvlkn Pnr_jr farklılık yada zorlama olsun diye değil canım anlamları güzel diye koymak istiyorum aslında ama fikrine de saygı duyarım tabi 😊
AlyaSu Pnr_jr canım o da kişinin kendi tercihi arkadaşın hoşuna gitmiş sormuş liva bence kulağa hoş geliyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz derler 😊 yani o da senin düşüncen saygı duyarım
Nurozsln Rknvlkn Hifa bende bu ismi istiyordum fakat bazı nedenler dolayı koymuyorum. Hoş daha cinsiyetimiz belli değil 🙈 Ama Hifa anlamı güzel ismi taşıyan kişi çok güzel bilirsiniz zaten. Kızınız da Hifa gibi olur inşaAllah ❣️