seydanurceyhan elosunmomyyy Ayniyiz canim bende 35+3 benimde oglum olcak rabbim isallah saglikli sihatli kucagina almayi nasip eder isallah
elosunmomyyy seydanurceyhan amiiiin canim rabbim cümlemize nasip etsin insallah sağlıkla sıhhatli kavusalim yavrularimiza😍😍
Downtowngirl Hep aynı isimler dönüyor yahu bende hala isim bulamadım ama şuana kadar yazılan 2 isim gördüm değişik. Bizim çocukların nesli hep aynı isimlerle dolacak desenize 😳 (35. Haftaya girdik hala isim yok 😖)
Tugceulusoy Emir ❤ Ya da Mesut Emir mi olsa kızlar Mesut kayınpederimin ismi hoşuma gidiyor isimin anlamı çok güzel ama bilemedim eşim sen bilirsin diyor sizce nasıl koysam
Asafasaf İlk oğlumun adı asaf ikincide erkek olacak inşallah emir düşünüyoruz ama ben hala kararsızım tam anlamıyla içime sinen bir isim olsun istiyorum.
gulcins Arzuu müthiş bir isim bende bayılırım Furkan ismine koyamadım oğluma çünkü eşimin yeğeninin ismiydi 🙈
58Vildan Kızlar biz eşimle "Ukbe" koymak istiyorduk ama cinsiyetini öğrendikten sonra teyzem ve ablam olumsuz yorum yaptilar aslinda istiyorum hala ama kararsiz kaldım sanki sizce isim nasıl?
gulcins Essra Harika bir isim çok coşkulu Benim vardı bi öğrencim Çağan diye ne akıllı ne yakışıklıydı
gulcins TuanaYldrm nefes çok hoş öğrencim var Doğum günü olacaktı velilere mesaj gönderdim Doğum günü olacak diye herkes kız hediyesi göndermiş kız sanmışlar 😱