sevccan merhaba , 4 haftalık hamileyim ve bikini bölgeme ağda yaptırmak istiyorum ancak tedirginliklerim var. çünlkü sir ağda kimyasal ve kıl çekme işlemi sırasında kanama oluyor, ondaki kimyasalların mikropların vs kana karışma olasılığı var, bu yüzden yaptırmak istemiyorum bir yandan da ultrasona girerken ister istemez uzayacak ve birazz görünecek doktor ne der diye de çekiniyorum. zararı olur mu sizce bu sir ağdaların yada traş mı etsem.
nurcakir58 sevccan ben hamile kalmadanda kaldikdan sonrada hep agda yaptirdim hic de bisey olmadi 33haftsligim sukut
Menis21 sevccan Ben ilk gebeligimde yaptırdım sıkıntı olmadi ama şimdi 3. Ayından sonra başlayacağım...
AlyaSu sevccan ağda da daha çok zorlanıyorum canım az olduğu için hemen bitiyor ama karın büyük olduğu için tek zorluk o oluyor 🤭
Srnkrbrn Valla ben kendimi bildim bileli ağda yaptırıyorum inşAllah dogmdan sonra lazerle bitircem ama ağda daha iyi kuafr 10 dakikada bitiriyo hamilelikte bitık daha hassas oluyo ama 1 ay 1 bucuk ay temiz geziyorsun düşünme aldır derim ben hijyenik değil dersen ağda makinanı al kendin kuafre her gittiğinde götür evinde kalsın için rahat olur traş epilasyon vs bunlar hem daha cabuk cıkaracak hemde daha sık olacak daha sıkıntılı
94ipek Öğrendiğim zamandan beri agdaya gidiyorum yani 8 haftalık falandım agdaya gitmiştim hiç bir problemde olmadı oncesindede sürekli agdaya giden biriydim tek fark belki kişiden kişiye değişir ama canım öncekilere göre biraz daha fazla acımıstı bı problem olmadığı sürece de doğuma kadar gitmeyi planlıyorum önemli olan yaptirdigin yer bence temiz ve güvenilir olması🤗