Sis Az değil ama sınırda dedi doktorumuz neler yapmalıyım neler tüketmeliyim ne iyi gelir yardımcı olurmusunuz
dml33 Sis havuc suyu ilk bir hafta gundr 2 kere sonra 1 bardak seklindr sekerinz yoksa tabiki icin yoksa onermiyolar maden suyu sade olandan
nurcakir58 Sis havuc suyu iciyorum armut yiyom bol su iciyom benimde bitmek uzere dediler cok korkuyoruk
Sis Burcak61 herkes suyunu sıkıp için yazmış ama suyunu pek içemiyorum zorlanıyorum çiğden yemek daha hosuma gidiyo öylede faydasını görürmüyüm 😔
Sis DuyguDuman suyu azalmamış sadee sınırda suyun dedii doktorum oruc tutabilirmiyim diye sordumda kesinlkle tutamazsın suyun sınırda dedi bol bol su iciceksin dedi o yüzden sordum
Burcak61 Sis ben suyunu sıkmadım valla hergün bir tane sabah kahvaltısında doğrayıp yedim bazen de akşamleyin rendeledim üzerine yağ döktüm limon sıktım yedim
dml33 Sis cnm havuuca gore degisiyo bazen 2 havuc 1 bardak yapiyodu bszeb 1 kilo 1 bardagi zor cikatiyodu 1 kilo havuc yemek imkansz yani belli bi zamndan sonra suyy bile mide bulandırıcı
Kbra89 Deveci armutunun da amniyon sıvısının artmasında faydası olduğunu okumuştum isterseniz bi deneyin faydası olur inşallah
Ayazayaz Benimde 3 haftadır azalmış suyum sınırda yani 3 haftada aynı şekilde tutmaya çalışıyoruz dahada azalırsa Doğuma alacaklar 😔 32 haftalık oldum şimdi doktorun bana önerdikleri 2,5 litre su havuç suyu günlük 3,4 yumurta beyazı 3 haftadır bunları yapıyorum aynı seviyede tutuluyor ama çoğalmıyor