Tudi Tugcehar87 ben gectigimiz ay oyle yaptim adet duzensiz olunca olmadi bu seferde hem uygulama hemde ovulasyonla deniyecegimm 😊
Eceunverkanra Tudi adetin biter bitmez basla o zaman, her gun duzenli bir sekilde. Vucutta lsh yani yumurtlamayi gosteren hormonun en yuksek salinimi oglen 12.00 ve 16.00 arasiymis. Yapmadan once cok sivi tuketmemeye calisman lazim 1 saat onceden.
Tudi Eceunverkanra tmm oyle yapayim cok tesekkur ederim bilgilerin icin canim Sen ne zaman basliyorsun Ben basladiktan sonra emin olamadigim ovulasyon testini atsam yardimci olurmusun canim 🙈
Eceunverkanra Tudi ben baslayali 4 gun oldu:) daha once yapmadim ama biraz bilgim var. Sen basla bana at ben elimden geldigince yardimci olmaya calisirim:)
Eceunverkanra Tudi amin canim Rabbim tum isteyenlere nasip etsin. Sen de herhangi bir problem var mi peki? Mesela ben de polikistik over var.
Eceunverkanra Tudi adetinin bittigi gun basla derim. Zaten ilk baslarda yumurtlama gorulmuyor sanirim sonralara dogru :)
Tudi Eceunverkanra ben doktora gitmedim acikcasi bisey yoktur diye dusunuyroum 🙈😂 Erkenden baslamayimmi yani kimisi adetin basladiktan 3 gun sonra basla diyo 🤔 ayy bilemedim canim yaa 🙈
zorkadin53 Tudi canım vücudundaki değisimlerden yumurtlama gününü anlayabilirsin zaten yumurta akı gibi renksiz şeffaf kokusuz akıntı olur adetinin başlangıcından itibaren 14 gün say dedigim gibi akıntın olan gün yumurtlamadir
Tudi zorkadin53 yaaa hic oyle dusunmemistim bende bu akinti niye oldu diyorum gectigimiz ay oyle denedim ama belki ikinci gununu degerlendirmisimdir 😊 Sagol canimm aklimda bulunsun bilmiyodum bak 😙