Selvidaglar Kızlar 25+4 haftalığım Allah izin verirse oğlum olacak. İlk gebeliğim. Bebeğim aşırı hareketli yani sürekli hareket ediyor kıpır kıpır hiç durmadan oynuyor gece gündüz hep aynı. Hiç mi uyumuyor aşırı hareketli karşımda oturan birisi bile farkediyor karnımın devamlı hareketlerini o derece. Benim gibi olan var mı
Zeymomm Selvidaglar benimde öyle canim 30 +4 uz şuanda 20 li haftalara gore bir tik azaldı masAllah hickirikta cok tutuyor
Sinem35 Selvidaglar benim doktorum hareketli bebek mutlu bebek. derdi hep. En baştan en son güne dek hiç durmadı benimki de
Zeyneppp34 Benimde öyleydi şuan 37+5 deyiz yavaşladı artık yeri küçüldüğü için bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
Selvidaglar Zeymomm ay cok sukur benim gibi olan var mı acaba diye dusunuyodum surekli insanlar hep hareketsizlikten şikayetçi ben de hareketten bi tuhaf oluyordum
Gktg2009 Selvidaglar hareketli bebek sağlıklı bebektir biz 36 olduk can yakıyor hareketleri ama dayanıyoruz. Hatta ben hiç bu çocuk uyumuyomu ddm doktorda yaptı aynı şeyleri uyurken yapıyormuş 😀