RecebinEsrasi Kızlar akşam nişanım geldi ağrılar sıklaştı doktorumla konuştuk çıktım geldim saatlerdir hiç bişey fayda etmiyor sancılarım devam ediyor ama açıklık 2 cm fazla da yok ne yapmamı önerirsiniz çok canım acıyor acayip gerginim 😥😪😢😭😭
Herdem25 RecebinEsrasi Rabbim bu mübarek gece hürmetine tez kurtarsın hayırla sağlıkla... hurma yiyin çömelip kalkın bide bol dua edin bu gece dua kapıları açık insaAllah cabuk ilerler Rabbim kimseyi o yolda koymasın
RecebinEsrasi Herdem25 inşallah canım Allah razı olsun bu nasıl birşeymiş dedirtti ilk gebeliğim acemilik var annelerin hakkı ödenmez hepsini yapıyorum Allah'ım hepimizi Bi avazda kurtarsın şu gecenin yüzü suyu hürmetine
Herdem25 RecebinEsrasi aminnnn aynen öyle Rabbim seni bu gece temizliyo ne mutlu sana insaAllah güneşin doğuşuna kalmaz doğurursun...
RecebinEsrasi Herdem25 hayırla bu gece doğarsa inşallah evladım da bereketiyle gelmiş olacak doğar umarım ikimizde kurtuluruz ilk olunca şuan ne nasıl çok tuhaf duygular içerisindeyim açılman hiç olmazsa napcam bilmiyorum 😥
RecebinEsrasi Seymavahit60 aynı canım açılma yok sancı var yeniden nst bağlandım😥bekliyoruz bakalım çok ağrım var
RecebinEsrasi Seymavahit60 inşallah canım çook dua et nolur akşama kadar olmazsa açılma sezeryana gidicem
Fdsa RecebinEsrasi Rabbim en kısa sürede evladını sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar versin 🙏🏻
Seymavahit60 RecebinEsrasi ederim canım dualarım seninle bi avazda kurtulursun insallah allahım kolaylık versin o yolda hepimize🤲
Busraatpl Merak ettim sizi nasıl oldunuz bi değişiklik var mı, inş açılmanız olur Rabbim yardımcınız olsun 😔 bi avazda kurtarsın inş
Asliemirpeker Peygamberimiz (ASM) şöyle tavsiye buyurmuştur: Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur: İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin. (Araf 54) Anlamı: Gerçekten sizin Rabbiniz, altı günde gökleri ve yeri yaratan, sonra arşa istiva eden Allah’tır. Gündüzü, durmaksızın kendisini kovalayan geceyle örten, güneşe, aya ve yıldızlara kendi buyruğuyla baş eğdirendir. Haberiniz olsun, yaratmak da, emir de (yalnızca) O’nundur. Alemlerin Rabbi olan Allah ne yücedir. Sancı ve ıkınma esnasında “Sümmessebile yesserah” (Abese Suresi, 20) ayetini okumak Sonra yolu ona kolaylaştırdı
Asliemirpeker Hayırla kucagına al inşallah canım. Niyet alarak okudum sana. Güzel haberleri paylaş inşallah