Meralim09 Persembe aksami sanci ve nişanla birlikte diramadım 5 dk bir sancim vardi hastaneye geldik gece 02:30 da eşimle 3 cm açılmam vardı yatiş yaptilar sabaha kadar sanci cektim ama asiri degildi sabah 8:30 gibi sancilarin hizi cogaldi tabi cati muanesi cok yaptilar ne yazikki en sevmedigim ebem geldi 5 cm aciklik gordu iyi gidiyorsun dedi nstdede sancilar sıktı annemin elini sıkmak bana guc veriyordu esim disarda dakka basi ariyor nasil oldu diye saat oglen 12:00 gibi sancimla bagiriyordum kizim cok asadaydi hazirlamdik doguma odada ben ikinmaya basladim bebek gelmiyor yere comelerek oturdum ozaman daha rahatti 4 ikinmayla dahada gldi 8 cmde tekrar ebe gorundu basi diyip ikindirdi ama bebek geri gidiyordu meger kordonu kisaymis bebegimde bnde cok yorulduk saat 14 :30 en son ikinmayla cikti dogum okadar basitki hic bisey anlamadim kafasi cikinca olay bitiyor optum kokladim ama oksijensiz kalmis suan kuvezde gordum iyi dediler insan bisey olcak diye cok korkuyor allah herkese evladini sagsaglim kucagini almayi nasip etsin uzun oldu hakkinizi helal edin 😊🤗
Aynuryilmaz Rabbim güzel ömür versin bizede bir avazda doğum nasip etsin inş 🙏 umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur kuzucuk 🙏
Merakli1anne Oyy Masallaahh.Rabbim mübarek günde size evladınıza.saglik şifa versin.Sanci mi zor dogum mu desem😥Bizde 34 gircez.2 haftada bir gel dedi doktor?nasil dogum yapacağınızı ne zaman soyledi doktor.uzun oldu ama🙄
uslukizinannesi @Meralim09 dün gece yazmıştım size sabahta merak ettim Doğum yapıp yapmadığınızı. Şimdi görünce çok sevindim Ne güzel olmuş işte sağ Salim almışsınız kucağınıza sağlık başarılı uzun bir ömrü olsun inşallah.
Tugcehar87 Meralim09 gözünüz aydın allah analı babalı sağlık sıhhatli hayırlı evlat etsin güle güle büyütün