srpl1515 Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var .38+4 haftalığım. Dün öğleden beri hafif ıslaklık oluYordu. Şimdi az önce altıma kaçırır gibi oldu. WC e kaçtım fakat yetişemedim. Yine de ıslandı iç çamaşırım. Bu ne demek . Suyumun gelmesi mi anlamına geliyor ? Sancım yok ama şuan. Ne yapmam lazım.
BelinaysuElifece srpl1515 suyunuz geliyor olabilir tutamıyorsanız. Doktorunuza gidin bence suyun eksilmesi pek iyi olmaz bebek için eger suyunuzsa
BelinaysuElifece srpl1515 tabiki buda dogum baslangıcı sayılır dogum haftasındasınız yani ertelememeniz gerekirdi bile
cemre- Nişan gels evde beklenebilir sancı gelene kadar . Sancı da 10 dakikada 1 olunca gidebilirsin ama su için kesinlikle beklememelisin . O su hep akmaya devam eder ve biterse bebek için iyi olmaz
Hayta Su azaldığında bebeğin ciğerleri ve beyni riske giriyor diye biliyorum bunun haricinde enfeksiyona da sebep olabiliyor bence hiç beklemeyin hemen gidin. Ben su azlığı nedeniyle hemen doğuma alınmıştim
srpl1515 Arkadaşlar acildeyim şuan . Suyumun geldiğini söylediler fakat bulunduğum yerde ameliyathanenin tadilatta olduğunu da belirttiler. Beni başka bir ile sevk ettiler
ferdaasaf srpl1515 bende iç camasırımda sürekli ıslaklık oluyo ama hep akıntım arttı diye gitmedim acaba suyummu geliyo benimsr sancım falan yok ama
BelinaysuElifece srpl1515 cok iyi yapmıssınız Allahım bir avazda dogum yapmak nasip etsin insallah saglıcakla kavusun bebeginize 🙏🙏
BelinaysuElifece ferdaasaf akıntı kıvamlı oluyor ayırt ederseniz sizde anlarsınız bendede olur hamileliğim son ayındayım hala akıntım war ama siz sıvımı akıntımı onu ayırt edin
srpl1515 BelinaysuElifece hastaneye yatışım yapıldı fakat amniyon sıvısı mı idrar mı olduğunu bilemiyorlar 🤷♀️ Herşey normal çıktı tansiyonum nst ultrasonda bebeğin suyu iyi dendi . Az önce de biraz suyumun geldiğini söyledi bir doktor . Takip altına alındım
srpl1515 Çok sağolun arkadaşlar . Dün akşam 19.20 de kucağıma aldım çok şükür . Rabbim isteyen herkese versin ☺️
Gulsahseyreek srpl1515 benm de az bişi geldi gbi oldu bugün birden baktm ıslaktı ama şuan sancı mancı yok çok az geldi herkes çeşme gbi akıyo dedği için stres yapmadm şuandada sancım falan yok sizn nasıl oldu kendi sancınızlamı doğrdunuz