smls19 Kızlar iyi geceler 🌸 15 haftalık gebeyim göbek deliğimin sağ ve sol yanı acıyor ağrıyor(gün içerisinde ara ara sağ veya sol) değişik bir tarz da yani çözemiyorum da ilk gebeliğim tecrübeli annelerimizin bir fikri vardır 😊 ya da yaşayan var mı 😊
A_S_K smls19 bende yaşadım kimse sevap vermemişti. Bebek büyüdüğü için normal dedi doktorum. Öyle olduğunda bol su iç uzan demişti :) Çok ciddi bir ağrın ve kanaman olmadığı sürece endişe edilecek durum yok demişti
Ozgeyusuf smls19 merhaba cnm karnın büyüdüğü için o acı oluyo sonuçta karnında bi canlı daha var yanlız tavsiyem bol bol çatlak kremi yada yağ tarzı şeyler sür biraz rahatlatıyo
Tgbatem smls19 benimde oldu dr um birşey demedi göbek fıtığı oldum sandım ama o acı geçti bir süre sonra
Pinkk30 Ayy dun aynılarını bende yasadim bliyomusun 14+4 teyim sanirim bu haftalarda normal bugun olmadi bakalm aksama dogru nlur bilemem ama dun kontrolumde vardi bebek saglikli dedi doktor bi sıkıntı olsa soylerdi diye dusunuyorun
iremasanceylan 23haftaligim bikac gundur gobek deligimin ustu cok aciyor karnimin buyuyup esnemesinden kaynaklandigini dusunuyorum ama doktoruma gittigim zaman sorucam