Meryemmmm Şimdi kalktım idrardan sonra peceteye baktım kahverengi akıntı geldi 16+2 deyim neden olmustur olan var mı
Mine Meryemmmm doktora gidene kadar uzanıp dinlenin ayaklarınızı yukarı kaldırın inşallah ciddi bi şey yoktur
Mine Meryemmmm kırmızı kanama iyi değil derler belki önceden kanlanma olmuş şimdi gelmiş olabilir bende doktor demişti kese dışında kanlanma var leke gelebilir korkma kırmızı olursa gel demişti inşallah ciddi bi şey yoktur
ArzuCilasun Bana rahime oturma sürecinde lekelenme normal ama dinlen dediler hep. Siz de panik yapmayın. Adet gibi kanaması olanlarda bile düşük olmayabiliyor
Meryemmmm şükür kızlar bişeyimiz yk kalp atışımızı dinledik kan ilacı verdi vitaminler verdi allaha çok şükür 🙏😍
Meryemmmm Handeaslan39 kesesinin üstünde damar yerleşene kadar öyle oluyormus herşeyimiz normal ama 🙏
FatmaSalamBayram Benimde şikayetim aynı. 7+6 yız. Bugün 16:00 da randevumuz var,insallah bizde de herşey yolundadır. Sizin adınıza da cok sevindim 😋
Meryemmmm FatmaSalamBayram korkma korkma Allah'ın izniyle güzel geçer inşallah kan ilacı verdi bide vitamin arttırdı inşallah sağ Salim bebeklerimizi kucağımıza alırız 💕🙏