Zeynep81 Kaç kg aldınız tekmeler ne durumda🙈benim hiç durmuyor karnım yer değiştiriyor resmen erkek cinsiyeti ondan mı acaba diye düşünüyorum sizlerin nasıl
Annneyimbenn49 Zeynep81 benim de erkek hiç durmuyor çok şükür o hareket ettikçe canıma can geliyor InsaAllah da hep böyle sürer kucagimiza alana kadar 🤲💕
zynp1512 Zeynep81 benim oğlumda hiç durmuyor dışardan bakıldığında bile karnımın şekil değiştirdiğini görebiliyoruz 1200 gram olmuş bebeğim bende 9 kilo aldım ama sadece karnım var 🙈😄
melike0411 28+6 Dayiz biz hamileliğin basinda 8 kilo vermiştim onu geri aldım bizim gün gün tutmuyor bigun duruyo bigun sürekli hareket halinde 😂
Smyrna35 28+1 olduk biz de kızım hiç yerinde durmuyo kıpır kıpır karnımın içi inanılmaz acıyo bazen kızlar sizde de aynı durum yasanıyo mu
Smyrna35 Zeynep81 inanılmaz acıyo parçalanıcak gibi hissediyorum acaba bişey mi oldu diye korkuyorum bazen sonra hareketleniyo içim anca öyle rahatlıyo. Karnımız iyice gerilmeye basladıgı için mi acıyo acaba
nilmur00 Zeynep81 28+2 günlük olduk kızımla 27 nin sonunda gittim 1200 gram olmuştu. Çok hareketli maşallah kıpır kıpır 🤗 ben de 11 kilo aldım 😒
Zeynep81 nilmur00 bizde bugün 28 haftalık olduk oğlumla ama doktor randevumuza 10 gün var daha en son gittiğimde 20 gün önce 750 gr dı
Cankusssssss Bende 28+2 6 kg aldım kızım olacak ikinci evladim insallah o kadar hareketli değil acitacak kadar catlayacaksa ondan da olabilir