Mlkcan alyavetuna hayır hiç agrı hissetmem adet zamanımda kimyasal geçirdiğimde de çok acımıştı göğüs uçlarım şimdi de öyle acıyor 🥰
BusraMece Mlkcan o geçerli olmuyo bildiğim kadarıyla tamı tamına 15 gun geçmesi lazım diye biliyorum bende kullandım çünkü igne beta hcg hormonu salgıladığı için kan değerimizin yüksek çıkması yada testin pozitif olması normalmiş.
Mavibeyaz Mlkcan inşallah bebiş vardır canım bende merak ettim bende yeni iğne vuruldum inşallah allah bizlere de nasip eder🙏
Duuyguum Mlkcan inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim tekrar ne zaman test vericeksin
alyavetuna Mlkcan ayyy kuzum yarın da yaptır öğleden sonra en azından 14-15 falan olması lazim inşallah ❤
Mlkcan alyavetuna of ya eşime yakalandım zaten sürpriz iptal olcak sanırım negatif dedim ama inanmadı gibi 😂😂
Mlkcan Duuyguum folikasit kullanıyorum canım başka vitamin de mi veriyorlar bide şuan ben şimdi hamile miyim 🤦🏻♀️
alyavetuna Mlkcan hahahah ay canım ya 😂 ayy kuzum insallah iğne etkisi falan değildir kuzum da şu mutluluğa ortak oluruz❤😍😍
alyavetuna Mlkcan kuzum çok umutlu olma sevinme daha sonr ainsan daha çok üzülüyorum benimde 7 kudurdu ertesi gün 4 e düşmüştü o yüzden. Yükselmeye müsait bir sayı inşallah ❤