Zerefshan Rabiaaa1 yani normal doğumda belli aralıklarla muayene edilmesi gerekiyor . Eğer böyle bir sorunun varsa sezeryan olman daha iyi . Yanş şöyle ki doğum sırasında panikten ani tepkiyle bacaklarını kapatma ihtimalini düşünürsek vaginismus olan hastalarda sezeryan tercih ediliyor genelde . Çünkü bu psikolojik bir olay . Normal doğum bu konuda zorlaşır ve seni çok zorlar tabi ebe ve doktorları da
Rabiaaa1 Zerefshan peki ben vajinusmus oldugumu belirtsem doktorlar beni normal dogum icin zorlarlar mi devlete gidiyorum kendi kendime yendim tekrar normal dogumla bu surec geri baslar diye dusunuyorum ki ilk alttan muanemi olamadim bile o balonu falan hayatta taktiramam ki ben
PrenssAnnesiiii Zerefshan canm birşey sorucam ben perine masajı yapıyorum fakat bitirene kdr birüsürü akıntım oluyor beyaz renkte sizce normal mi
Zerefshan Terziterazi ben yapılması gerektiğini düşünüyorum zararı yok yararı var . Kendi çocuğuma da yaptıracağım
Terziterazi Zerefshan düşünmeniz değil işte bana belgeli raporlar gerekli hiç bir dr arkadaşım veya uzak akrabam yapılması gerçekten başka bana iyi olduğuna dair bir belge sunamıyor demekli rahmetli aidin Salih e uymam gerekli ve iğne yaptırmicam ne kendime ne de bebeğime
Zerefshan Zerefshan ama k vit ve hepatit alışı yapılıyor doğar doğmaz hepatit için birşey söyleyemem ama kvitaminini yaptırın bebekte olası kanamaların önüne geçmek için yapılan birşey onu tavsiye ederim sadece
CananENES Zerefshan merhaba benım nabız sorunum var kalp atıslarım ıkı gün arayla 200cıktı daha sonra bır daha tekrar etmedı bebegım ıcın sorun olur mu bu kalp atısların yulselmesı 37+4 haftalıgım
Zerefshan CananENES sorun olacağını sanmıyorum sürekli olan birşey değil tansiyonunuza dikkat edin sadece fazla yüksek olması durumunda doktora bilgi verin zaten doğum zamanı yaklaşmış . 😊
DiplomaliEvHanimi Zerefshan meraba adetime 1hafta kala 24.gunumde yumurtlamam oldu 15temmuz gunu yani. o gunleri heep degerlendirdik 22si adet gunumdu 2.3gunudr bacagimin damarlari sizladi belim sag kasigim hogus uclarim kocaman oldu. Dun damlalikdan damlatilmis kadar bi kan geldi ama boyle sumuksu kanla karisik sadece peceteye sildim bitti . Dunde gecede sag bacagim tutmaz oldu gece sancidan öldumm resmen. Bugunde ne gelen vaar ne giden norml yumurta aki beyaz karışık akinti oluyo sancimda idare eder Acaba yerlesme kanamasi olabilirmi? Yarin adet günüm. Bugun ise alt karnimda sizlama hissediyorum
Zerefshan DiplomaliEvHanimi yani test yapmadan birşey söyleyemeyiz çünkü regl belirtileriyle hemen hemen aynı oluyor ilk belirtiler . O yüzden adet geciktiğinde kan testi yaptırmanızı öneririm
Zerefshan Terziterazi yani şöyle söyleyeyim bu sizin tercihinize kalmış zaten kimse zorla aşı yaptırmak zorunda değil . Ben bu zamana kadar yapılan bebeklerde bir zararını görmedim . Kendi açımdan faydalı olduğunu düşünüyorum o yüzden de yaptıracağımı söyledim yani bu benim fikrim . Siz faydası olduğunu düşünmüyorsanız yaptırmayın .
Mucizemibekliyorum95 Merhaba, ben 38+1 haftalık hamileyim bebeğim ters ve bugün nişanım geldi ama ağrım falan yok arada oluyor ama düzenli değil çoğunlukla yok yani. Hastaneye gitmeli miyim 🤷🏻♀️
Zerefshan Mucizemibekliyorum95 canım bebeğin ters ve kanaman olduysa doktora gitmelisin . Açılman oluyor ve sen sancı hissetmiyorda olabilirsin gidip kontrol ettirmende fayda var .
Nani926 Zerefshan 28 hafta bebeğim çok hareketli.Durmuyo.Normal mi? Doktor randevuma daha var çok endişeleniyorum.Kasılmalarım oldukça korkuyorum.
Mucizemibekliyorum95 Zerefshan tam kanlı diyemem pembemsi sarımsı karışık. Ben yinede gideyim teşekkür ederim 🤗