Zerefshan Mutlu_anne2 doktor işaretlemiş ama kesit şeklinde görüntü bu o yüzden ben yorum yapamayacağım . Ama sen yine de bekle bazen küçük haftalarda kordon pipi sanılabiliyor ama doktor o an net görmüş olabilir hareket ederken . Zaten alışveriş için gerçekten çok erken 😂 ben hala yapmadım tam anlamıyla 6. Aydan sonra yapacağım
Zerefshan Esramese şimdiiiii Doğum sancısı nasıl olur ; düzenli aralıklarla gelen sancılar olur bu esnada karnında sertleşme hissedersin . Mesela 10 dakikada bir gelip 15 saniye süren sancı ve sertlik . Sonra zaman geçtikte 5 dk da bir 3 dkda bir gelir ve 20 30 saniye sürer . Yani ilk sancı geldiğinde takip etmeye başlayın düzenli aralıklarla geliyorsa ve 1 saate falan geçmiyorsa o Doğum sancısı olabilir doktora gitmelisiniz .
Esramese Zerefshan teşekkür ederim yogun kasılıp gerilme var kasiklarima ve bacaga cok vuruyo uzanincada ayni ama sabir cekerek bekliyorum 2 3 saate geciyor o yuzden zaten sormak istedim herkezn dogumu kendine ozelmis benimki saat surup bitmedi icin tedirgin olmustum sinirsel agrilr eslik ediyor vajinadan ve gercekten tekrr tesekkurler aksam butun yorumlari okudum tersleyenleride aldirmayin burda herkez birbirinie doktorculuk oynuyoken sizin yazmanzdan rahatsz olmuslar🤗 cok komik
Ebruyasar Zerefshan merhabalar 36haftalığız hiç başı aşağı dönmedi daha ve hep yukardaydı daha dönme ihtimali olabilirmi bide neden dönmez başı aşağı
Aysekadir Zerefshan bebeğin kalp atışı durursa anlarmiyimm içimde kötü bir his var 14+6 haftalık gebeyim
Zerefshan Esramese teşekkür ederim 🙏🏻☺️ Ve aynen dediğin gibi herkesin doğumu sancıları siddetler farklı oluyor . Net olan birkaç kriter var onlara göre takip edebiliyoruz evdeyken . Ama yine de telaş yapmadan sakince takip etmek kendi kendini dinlemek işe yarıyor . Yani Burda tavsiye veriyorum tedirgin olmuyorum çünkü yaptığım şeyler hakkında Bilgi veriyorum normalde hastalarımız telefonla bile arayıp bunları soruyorlar ve onlarda bu şekilde yanıt veriyoruz . Yani insanları kötüye yönlendirecek kadar manyak olmadığımı düşünüyorum ve herkesin aklı var mantığı var söylediklerim saçma gelse zaten uygulamaz ve dinlemezler .
Duyguveminigi Zerefshan merhb yarin 37 hf olucaz fakat snu srmak istyorum gcen gun idrr testi yptrdim lokost 41 cikti yuksek mnurl ictim gcrmedi gliba geceden sbha kdr duzensiz olrak bebek kasildi sertlesti karnim ve kasklrim agryo acile gtmem gerekirmi yoksa bnlar artik normal mi ddgim gbi duzensz ve suan sertlk yk kasik ve karn agrm vr
Deletedmom0042 Merhaba, kan uyuşmazlığımız var. İlk gebelikte indirect cooms testi gerekli mi ? Doktoruma en son 15. Haftada gittim. Uyuşmazlık olduğunu biliyor. Bilgilendirmedi beni bu konu hakkında.
Rabiaibrahim0803 Zerefshan benim gecen gece sancim basladi da sicak dusa girdim gecti ama biraz kaldi sonra sabahinda kucuk bi leke geldi simdilerde de sanci ara ara geliyo ama duzenli deil.benim ilk gebeligimde sizce ne zaman olur dogum 36. Haftamizi doldurduk.bi de oyle agri oldugunda bebegim karnimda cok geriliyo
Zerefshan Rabiaibrahim0803 zaten bebek sancı esnasında gerilir yani karnında sertlik hissi oluşturur . Ne zaman geleceğini tahmin etmek bu şekilde zor olur ama ufaktan başladıysa sancıların çok uzun sürmez doğması gibi görünüyor . Ama düzenli sancılar değilse daha zamanın var dememektir . Çünkü doğum sancısı başladığında Durmaz . Duş falan geçirmez yani .
Zerefshan Aysekadir canım o haftalarda anlaman mümkün değil doktor ultrasonla bakınca görebilir sadece ama korkma bence kötü enerji yayma kendine .tedirgin olduysanda git baktır ultrasonla için rahatlasın
ikimelekannesi___ Sengulkrgz canim o haftalarda bebek deli gibi oynar azalması normal değil bence ama herkes farklıdır herhalde
ikimelekannesi___ Sengulkrgz canim o haftalarda bebek deli gibi oynar azalması normal değil bence ama herkes farklıdır herhalde
Zeynep16 Mavkumvoled bence bebek doğuma hazirliyo kendini bende 31 haftalık hamileyim benimde aşağı indi cnm
Esramese Zerefshan tabiki hic bilmeyen insanlara soruyolr onda bi sıkıntı yok isi bilene gelince problem olur zaten kimse kimse icin onca yıl okuyup emek vermis artislik olsn diye hayatini kariyerini zaten yakmaz😊
Zerefshan Esramese yani 😂 burda hepimiz birşeylerimizi paylaşıyoruz . Kendimizi yakmayız herhalde bile bile
Terziterazi Zerefshan makata verilir derken sancı gelince ıkınmak mı gerekir son evrelerinde çoğu kadın anlatıyor sancı gelince ıkındım diye ben iki Doğumum da da yapmadım dr demedi
Zerefshan Terziterazi aynen sancı gelince ıkınıyorsun yokken dinleneceksin . Ama ıkınman gereken evreyi doktor sana söyleyecek zaten doğumun en başında ıkınmanın bir faydası olmaz o yüzden pilates topuna oturup hafif zıplar gibi hareket yapabilirsin doğumun ilk evrelerinde