Prenseskizim Zerefshan meraba ben36+4 gunluk gebeyim bebegim normal dogum pozisyonunda ama boynunda kordon normal dogumu etkilr mi
Selenays Zerefshan 33.haftadaym suyumda cok az bir azalma olmuş skntili bir durm mu bir de neden azalms olalblr
Glydn Bellabells haftaya kontrolüm var sorucam aile hekimliğinde de şaşırdılar zaten. Aslında doktorun da suçu değil bebekten çok bana odaklandı hastalıklar geçiyorum operasyon durumum var bebekten çok benden konuşmak durumunda kaldık malesef belki ondan arada kaynadı bilemiyorum artık
Bellabells Glydn evet canım arada unutulmuş olabilir.yani aslında genelde birşey çıkmıyor ama Değerlere göre ilaçlara da başlanabiliyor.toksoplazma, rubella gibi virüsler tam kan değerleri hormonlar falan. Baya test sonucu vardı şimdi hatırlayamadım.
Busrapolat Zerefshan 7+6 haftalık hamileyim sadece mide bulantısı dısımda bi sıkıntım yok haftaya kan ve idrar vermeye gidicem sadece mersk ettiğim birşey var idrarımı yaptıktan sonra kasıklarımda bir ağrı oluyor yanma kaşıntı vs yok neden olabilir acaba
Pnrarvn Zerefshan teşekkür ederim bir sağlıkçıdan bunları duymak tercih yaparken yol gösteriyor insana sizede hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize inşallah
Sue Zerefshan merhaba ben 59 kilo ile hamile kaldım 22 haftalık hamileyim 69 kilo olmuşum 1.70 boyum var 28 yasindayim bugüne kadar hiç kilo almadım dr gynoferon bu demir ilacın kullanıyorum doğuma kadar kullan dedi bu ilaç kilo aldiryor olbilirmi çünkü çok dikkat ediyorum yemem kilo normal doğuma engel mi
Damla1212 Zerefshan bnm ikinci hamileligim biraz korkularm var ikinma zamaninda yapamazsam ilk dogumumda ikinmada zorlandm ama kisa surede oglumu aldm kucagima ikinci dogumlar zor olurmu ilkteki gibi ikinma asamasnda cok korkuyrm yapamazsam bbebegimi kalirsa birsey olursa
Zerefshan Damla1212 öyle düşünme ilkini yapmışsın ikinci daha kolay olur inşallah ıkınma hissi kendiliğinden gelecek o anda ebeyi ve doktoru dinlersen başarabilirsin
Zerefshan Purelove yürüyüşte sorun yok 😊 genelde nefesimizi alıp ağız ve burundan nefes vermeden kaçırmadan karnı da şişirmeden bütün gücü makata vererek sancı olduğu zaman ıkınılmalı .
Damla1212 Zerefshan cok tesk ederm bazen hic bitmicek gibi oluyrm o an dikis atilirmi ikinci dogumlarda ilk dogumumda 3 dikisim vardi
ozlemrcp0476 Zerefshan suan sirtimdan karnima dogru inen sancilarim var cok sidettli deil ama gecmiyorda sizce dogum belirtisimi
gozdeyildirim Zerefshan merhaba 4+6 günlük hamileyim beta değerim 6089 çıktı minik de olsa kesemizide gördük hayırlısıyla doktor 20 gün sonra gel kalp atışını dinleyelim dedi bu değer ile gebelik ikiz olabilir mi?
Zerefshan Damla1212 Doğum zamanı. Belli olur canım ezbere birşey söylemek zor . Ancak ilki kadar olur olursa da