Emmerv Saliyaaa bende bu sorundan dolayı erken doğum yaptım bebeğim küvezde 25+2 günlük normal doğum yaptım sizinki ne kadarlık doğdu
Saliyaaa Seherrmina doğumdan snra zaten düzeliyor eski haline geliyor ben baktırdım doğumdan 2 ay snra eski halinden eser kalmamıstı
Nata97 Saliyaaa gercektenmi genislenme azaliyormu dogumdan sora? Bol su iciyorum evet, atesim de olmadi daha olmazda inshallah
Saliyaaa Nata97 aynen canım bnm gebelikle alakalıymış dediğim gbi gittim ve böbrek eski haline dönmüş ama cok dikkatli olun günde veya 2 günde 1 parol içebilirsiniz ates için
ozgeoznur Benim de sırtımda bir yer sürekli ağrıyordu böbrek şişmesi olmuş ama bana kaç cm sistigini söylemedi üç seviyesi varmış benimki 2ymis üç olursa stent takılacak operasyonla doğumdan sonra da düzelir dediler ama ağrım çok fazla oluyor onun için bir şey önermedi, size önerdiler mi?
Nata97 Saliyaaa yok ya daha olmadı, doguma da az kaldı. Hemde gun içnde gobeym aşağda idrarimn süzmesi için egzersz yapıyorum
Saliyaaa Kızlar en önemlisi böbrek boyutu 23 mm gectiği zaman stent takılmıyo diye biliyorum eger takılırsa atıyo diye biliyorum cok doktor gezmiştim o zmnlar 😏 ben öğrendiğimde 26 mm di takılamadı o yüzden ve 49 mm de doğum baslamıstı 41 derece atesle hele bulantı sıtma oluyosa yanısıra hemen doktor ben gidemedim malesef kötü sonuclandı
Barun Bende bu durumdan muzdaribim Kadın Doğum doktorumla fark ettik üroloji de muayene olduğumda 18mm idi daha büyük bir hastahanede tekrar gittim aynı sonucu aldık doktor ultrason ile takip edelim şu an stent takmaya gerek yok dedi moralim çok kötü bozuldu 22+6 günlük hamileyim erken Doğum olasılığı yüksek bi durummuş suyu çok içmeye çalışıyorum iltihap ağrı yok ama ilerleyen zaman ne gösterir bilemiyorum rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 😞
Saliyaaa Barun zaten bu durum 22 hafta beya 20 hafta sonrasında cıkıyo canım büyüyormu ona bakın sadeece rahim kısalığı yaptıgı için doğumu tetikşiyo enfeksiyona bağlı dikkat edin
Nata97 Saliyaaa yok haraketli bişey değil gobeyim aşağiya dogru dizlerim üste dayanıyorum 10-15dakika gün içinde 3-4defa idrarım böbrekden yerne ulaşiyor.