Dilan123 benim sezeryan hikayemi oku lütfen. Hiç korkma. Benim harika geçti. 2.gün hastaneden ayrıldım. Ilk kalkış zor lakin pes etme yavaş da olsa hep yürü. Yurudukce o ağrılar gidiyor. Estetik dikiş oldum. Karnimda küçük bir çizgi var sadece :) 17 kilo aldım sezeryandan çıktım 7 kilosu gitmişti. Eve geldim bir kaç gün 3 kilo daha gitti. 1 ayda 13 kilo verdim. 4 Kilo kaldı. SEZERYAN sırasında vurulan iğneyi yani belinize vurulan spinal anestezi iğnesini hiç hissetmiyorsunuz bile. Küçük bir sivrisinek ısırığı. Sonda takıldı bana onu da hissetmedim cunku narkozun etkisi gecmemisti. Doktorunuzdan isteyin diyin ki bana sonda takilacaksa uyusturulduktan sonra takılsin ve sezeryan sonrasında uyuşukluk geçmeden çıkarılsın. Acı da hissetmezsin böylece. Benim sütüm de geldi. Normal doğum yapan hicbir kadının 1.gün sütü bol gelmez. Hepsi yalan. 3 günden sonra gelir herkesin. Ilk 3 gün emzirmeye devam edin gelmese de. Bebek çektikçe gelecek. Bir de benim özel bir tarifim vardı onu yapın 1 hafta her gün sütünüz artacak inşallah. Valla o kadar normal doğum istememe rağmen iyi ki sezeryan olmuşum diyenlerdenim. Kuzenim normal yaptı vajinasindan 5 dikiş atıldı. Yürüyemiyordu. Herkesin aynı olmaz ama hemen hemen herkes o dikişi yiyor malesef. Vajinadan kesilecegime iyi ki karnimdan kesilmisim. Zaten iç camasirinizdan görünmüyor bile o kesik. Velhasilkelam Allah büyük korkmayın. Benim gibi korkan biri sana bunları söylüyor. Ben özelde yaptım doğumu belki ondan harika bir doğum oldu bilemiyorum. Sağsalim bebeğini kucağına alırsın inşallah. Kimsenin olumsuz yorumlarina bakma. :) normal dogum da yapan sonrasinda acı cekiyor SEZERYAN yapan da... Çok nadir var harika bir normal doğum geçiren:) hiç üzülme. Eğer işin ehli bir doktor ise sana harika bir ameliyat geçirtecek. 15 dakikada işlem bitecek. :)