Melekylcn Slm kzlar arnzda vajinal mantar enfeksyonu olan war mi nasl atlattiniz bn bi turlu kurtulamiyrm
260814 Melekylcn naptıysam geçmedi artk doktorum antibiyotik fitil ve krem verdi çok şükür geçti çok çok iyi geldi
_Haticeee Melekylcn doktora söyle fitil ve krem verir zamanla geçiyor benim çok şükür geçti akıntım oluyo sadece
Melekylcn Esraenes bndede zalan diye bi krem war kullanmayi biraknca tekrarliyo surekli kullanincada bebege bi zarari olur diye korkuyrm
Melekylcn 260814 cnm bnde fitil antibiyotk krem kullandm gecti derkn yeniden tekrarladi cok pis bisey ya asiri rahatsz oluyrm
260814 Melekylcn evet canm çok rahtsz edici benimkini onlr geçirdi 34 hafta 6 günlüğüm birde eşinle artk birlikte olma dedi birlikte olunca şişiyo acıyo kaşınıyor malesef
Esraenes İç çamaşırlarını sirkeli su ile yika ve ütüle. Başka şansın yok zalain değil de travazol kullan hap vs olmadığı sürece bir şey olmaz inşallah. Geçmiş olsun dilerim en yakın zamanda sağlığına kavusursun
Minikkalbimm Kızlar doktora gittiginizde anlatin baktirin enfeksiyonunuza bende troderm diye bi ilaç kullanmistim krem yani haftanin dört günü nerden baksan suruyodum kremi gecen ay gittiğimde doktor kızdı krem cogaltmis enfeksiyonu baştan deseydin tamamen yok edebilirdik enfeksiyonu şimdi tamamen bitmeyebilir dedi 23 haftaligim 😔gidince söyleyin danışın doktora derim