fkaya Arkadaslar haftaya gore kese buyuklugunun paylasildigi bir grup baktim ama goremedim. Benim 5+1 de 2.74 mm idi kese Bugun 6+0 da 4.56 mm. Sizler de paylasik yaparsaniz, belki merak eden baska arkadaslar da vardir :)
alyavetuna fkaya canım 4+6 da 10 mm idi simdi6+0da 16 mm idi hergün 1 mm buyurmuş tabi 1 -2 mm büyük yada küçük olması nrmalmis
alyavetuna oykusss kizzzz sen çok yaşa 🤣 heryerde rastlıyorum sana çok alıştım. Benimkide 6+2 18 mm kese yüzüyor içinde herhal😅hahahaha rahat rahat gezsin
Sevim010 alyavetuna yerleşmeden sonra mı büyümeye başlıyor acaba yoksa döllenmeden sonra mı büyümeye başlıyor Benim de 5+5 ken 14.48 mm di
alyavetuna Sahreyldrm 6 haftalıkken mi duydunuz k karından mi bende yarın gidicem o yüzden merak ediyorum 🙈
Sahreyldrm alyavetuna evet aslında doktorum 7+3 te çağırmıştı benim biraz kasık ağrım vardı acile gittiğimde duydum 😊 sen ne kadarlık oluyorsun yarın
Sahreyldrm alyavetuna inşallah canım ben ilkinde 7 haftalıkken duymuştum dollenmeyle alakalı bişey galiba
alyavetuna Sevim010 yerleşmeden sonra kese olusup buyuyo ama gec dollendiyse gec yerlesiyo günün e gorede değişiyor. Benimkide geç sanırım o yüzden kalbini duyabilecek miyim onu merak ediyorm