ilkanneilkbebek Bekliyorum ben 3 kg almışım çok gibi geliyor dr ilk 3 ayda 0-1 arası bekliyoruz max diyordu. Vitamin kan haplarıyla hem iştahım açıldı hemde tuvalete çıkamıyorum :(
Hayaaaatttt ilkanneilkbebek b3nde 16 haftaligim hiç almamışım 🙏🏼🙏🏼 ama biraz iştah açıldı bakalım dikkat ediyorum ama
WebiHikiRufu ilkanneilkbebek canim ben 12+2 haftaligim 2kg kadar verdim.o zamana alirmiyim bilmem.ama her turlu vitaminli ,sut,yumurta,gibi weyeri yiyorum bir ekmeyi yiyemiyorum.
etugce ilkanneilkbebek bende 16+3 üm bulantım hiç olmadı ama 1 kg vermiştim, bu hafta kafaya bir şeyler taktım durup durup yiyorum bugün bi tartıldım 2 kg almışım 🙈 normalde de dikkat etmezsem direk alan bi yapım var zaten, canımı sıktı 😒
ilkanneilkbebek Haribo42 mide bulantisi tiksinme yasamadim hic kg verme gibi bi durumum olmadi senin o sebeptense :/
ilkanneilkbebek etugce valla al benden de o kadar tartilmiyordum almiyorum iyi gidiyorum diye birden +3 ü görünce makarna pilav ekmeğe bye bye diyorum an itibariyle ama şu kabızlığı çözmem gerek oda çok mahfetti beni
etugce ilkanneilkbebek benim kronik senelerdir 2 3 güne bir çıkarım ondan kabızlığı çok dert etmedim ama ne zaman sıcak zencefilli limon çayı gibi bir şey yapsam akşam eğer iki üç gündürde çıkmadıysam tuvalete ardından bir kuru kayıaı yiyip su içiyorun sabaha sorun çözülüyor :) sıcak bir şeyin üstüne 1 kayısı üstüne su bende çözüm oldu. Bir de çorbalara yulaf ekliyorum o da baya rahatlatıyor
Elininanasi ilkanneilkbebek Sen 3 kiloya cokmu diyorsjn canim?Ben 16 haftalikkrn 9 kilo almisdim🤦♀️22dryiz 2 kilo vermisim ben.yani toplama 7 kulo almisim
ilkanneilkbebek Elininanasi doktorumun dediğine göre pek gitmedi kg artışım onun hesabına göre 3 bile fazla 🙄
melegiminannesi ilkanneilkbebek evet tedirgin olmaya gerek yok bencede anormal derece 7 8 kilo hatta 10 kilo alan gör düm burda ben bizim en fazla 5 kilomuz cokta etkilemez bence
Elininanasi ilkanneilkbebek banada fazla dedi.ama ben vitaminlerdrn hep kilo aldim canim Hala bana yemek yememi eksik etmememi soyledi.bana diyet yaparsjn birden yapmaya ole soyledi.ye de aksine kan azligim var diye.o uzdrn