SadiyeAkgn Arkadaşlar 2 li taramada ense kalınlığı kaç olması gerekiyor normal olan nedir bilginiz varmı ?
HlyaracGzel Yanlış bilgi vermiyim ama 2.5 mm ye kadar normal sayılıyor gibi ama tek başına ense kalınlığı doktorum bana yetersiz demişti.
HlyaracGzel Kan sonuçları temiz çıktıysa kafanıza takılacak bişey yok. Benim gittim doktor ense ölçümü tek başına bişey ifade etmez demişti. Daha önce de okuduğum kadarı ile 3 ve üzeri çıkanların bile çocuklarından herhangi bir sorun çıkmamış.İçinizi ferah tutun. Zaten ense ölçümleri doktora ve ultrason makinesine göre değişiklik gösterebiliyormuş.
SadiyeAkgn HlyaracGzel oda bugün öyle dedı yanılma payı olablr çeken arkadaşla alakalı olablr çünkü kanlarında bişey yok olsaydı sıkıntıydı dedı başka hastaneye gidicem bide 😖
Essa Hiic takma , butun testler kotu ciksa bile bu sadece tarama testi yani tani testi degil.kotu cikip saglikli dogan binlerce bebek var.Allaha tevekkul edin,icinizi dua ederek rahatlatin.gerisi bos😊
Pcdshn Bu testler kesin sonuç vermiyor zaten ama en azından kan ve bebek detaylı inceleniyor.. Kalıcı bi hastalık var mı görülüyor 🤞