aysegulaktrk Selenays bende de vardı havuç suyu içemedim ama hergün yedim havuç birde deveci armutu hergün 1 tane tabi 3 lt su da içince 2 haftada normale döndü sizinde düzelir inşallah
Burjucan Selenays tabi ki bebek onun içinde yaşıyor onun sayesinde hareket ediyor su azsa yakın takibe alınıyor bebeğin kalp atışları sürekli kontrol ediliyor sen de hareketlerine dikkat etmelisin
Mrvbyhn 25. Haftamda suyumun azaldığını söyledi doktorumuz bir ay en az 3,5 litre su içtim ve coraspirin verdi kan akışı daha cok olsun bebek idrarını yapsın diye az once geldim doktordan normale döndüğünü su icme miktarini aynen bu sekilde devam etmem gerektigini söyledi suyu bol icin hanimlar
anapanda12 Bol bol su içmek ve havuç suyu tüketmek suyu çoğaltıyor diye okumuştum. Rabbim acil şifalar versin hepimize inşaAllah 🤲
Ayazayaz Benimde 29 haftalıktan beri suyum sınırda havuç suyu 2,5 litre su bide günlük 3,4 yumurta beyazı yiyorum şun 32 haftalığım hala sınırda çoğalma olmadı ama doktorum en azından azalmada olmamış azalma olursa Doğuma alınabilirsin dedi 😔