Cnsukckk Kizlarrrr kacinci haftadan sonra ultrasonda renkli gostermeye baslicaklar yada hep soyah beyaz ultrasonlami gorucez bebisleri cok merak ediyorum ben
Seherr Cnsukckk özelemi gidiyosunuz devletemi ben özele gidiyorum her zaman renkli gösteriyo doktorum
sebnemrah Cnsukckk benim dr 10.haftadan beri renkli bakiyor biraz aletle alakali bence yoksa nden acmasinlarki
Dilekmurat Cnsukckk walla ben geç kaldım renkli ultrason için yaaa ...26 hastalıkken doktorlar bakıyor ama her hastanede değişiyor😊🤲🏻
Cnsukckk sebnemrah ben 19 haftadayim hala siyah beyaz . Bide artik ultrason vermiyo buyuk oldugu icin ayri ayri gosteriyo ekrrandan okadar:(
Seherr Cnsukckk doktoruna bi danış istersen belki açar benimki ben demeden 9.haftadan beri renkli açıyo
Ersozburcin Cnsukckk o doktoruna bağlı cnm tabi birde ultrason cihazına ama bnm doktotum detaylıdan sonra göstermeye başladı renkli 😊
eliffylmz Cnsukckk kullanılan cihazlada alakalı ben 34 haftalığım hala siyah beya bakıyor renkli olarak detaylıda gördüm sadece 21. Haftada.. bazı hastanelerd cihazlarda her zmaan renkli bakanlarda varmış mesela