Ayseosman ebrejder salı günü gıttım 37+1 günlüktü kılosuda 3100gramdı ve bu ayın sonunda sezeryanle dogum yapcam 3. Bebişim olcak
Beyzagzn Tugceesma bebek iriydi benim aniden suyum sancim geldi kanala girdi ama cikamadi iri olunca ben ikinamadim o yoruldu cikamadi aglamayinca kuveze aldilar suan iyi ama tosunum:)
Deletedmom133 Beyzagzn öncelikle geçmiş olsun canım bende sana katılıyorum kadınlar kiloya takmış durumda ne yazık ki sağlıkla gelsin varsın 3 kilo olsun az a diye ağlıyorlar sağlıklı doğsun gerisi mühim değil inşallah biran önce kavuşursun bebeğine 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Ela_klc 36+5 3.605 doguma kadar 4u bulur dedi doktor bende korkuyorum normal olacak insallah kilodan kaynakli dogumda sorun cikmaz.
Nebahathumeyra Dilekcelik sizin ölçümde bir sıkıntı olmadığına emin misiniz çok fazla kilosu haftasına göre. Yanlış mı yazdınız acaba
Busra0550 29+5. Haftalık suan ama en son doktora gittimde 1606 gramdı 31 haftalık görünüyoruz ultrason cihazı da
Dilekcelik damla__89 Yok canım doktor kilosunu fazla buldu zaten dikkat etmezsen normal doğuramazsın dedi ama ben kendim fazla şişmedim karnım çok büyüyor bebeğe gidiyor besliyorsun dedi