Yaz_08 Kizlar21+4 haftaligim gebeligimin neredeyse basindan beri tam cene cizgisimi oluyo yani dudagin altinda kizariklik var soyuldu kasinti yapiyo pul pul dokuluyo bi turlu gecmedi sizdede var mi napsam gecer ve cildim cok kuruyo normalde yagli ciltliydim bu ara yuzume fondoten gec bb krem bile surunce pürüzlü oluyo ellerim kasiniyo kuruyo azicik deterjan degsin pul pul leke cikiyo geciyomu bunlarr birde internette gordum cinsiyetle alakali,cildi kuruyan gebelerin erkek oluyomuş bebekleri malum bizim daha belli degil cinsiyet 🤦🤰🤗
Bsrksc Yaz_08 benim cildim de özellikle yüzümde soyulma kuruma var hani nemlendirsemde fayda etmiyor bazen ve evet 26+3 teyiz erkek bizimki 😇
beyza00 Yaz_08 ayni benimde oyle bebegim de erkek😊 kizariklik ve soyulma var surekli nemlendiriciyle geziyorum
Ayssiirraa Yaz_08 malesef cnm ilk haftalarda benimde öyleydi ama sonra geçiyo beş aylık gibiyken tamamen geçti kuruluk benim burun kenarlarım ve yanaklarım dökülüyodu.. cinsiyetimizde erkek
Yaz_08 Bsrksc benim daha belli olmadi cinsiyet bu gidisle erkek cikicak heralde 🤗😀🤰 bebislerimiz saglikla gelsinler yeterki ya vucudumuz ne cok degisime ugruyo boyle benim cildim hayatta kurumazdi o kaşıntı deli ediyo insanı
Yaz_08 beyza00 cildiyeye gittinizmi peki ben gidicektim nasip olmadi ne verirler onuda bilmiyorum 🤗yaaa allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah❤️
beyza00 Yaz_08 amin insallah🙏😊 cildiyeye daha gitmedim ama benim hamilelikten once boyle bir sey yoktu hormonlarla alakali diye nette arastirmistim devam ederse doktora gidicem
Edayslm Yaz_08 benimde aynı canım daha yeni gebeyim ama yanaklarım kızarık dudaklarım pul pul yara bakalım cinsiyet ne olacak bende hamilelikten oldu diyorum
Yaz_08 Ayssiirraa benim hala devam ediyo ellerimde ku ru luk var ozellikle demir ilaci benek benek kizariklik yapiyo diye dusunuyorum bakalim bu cuma ogrenicem nedenmis diye