Selam12 Kızlar merhaba çok şükür hamilelik haberimi aldım agustos ayında 1 düşük yaşadım puan yeniden gebeyim çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dikkat etmem gereken şeyleri söyleyebilirsiniz kızlar kan sonucum 117 çıktı kaç haftalık oluyor
SafaMerve Selam12 mübarek olsun Allah korktuğunuz dan Emin kılsın inşallah sağlıklı bir şekilde İnşallah kucağınıza almayı hayırlı anne baba ve evlat olmayı nasip etsin Rabbim Allah nazardan sakınsın şimdiden maşaallah
Svdbkn Selam12 sıcak duş da alma.. Sıcak su da rahim genişliyormuş sanırım öyle duymuştum.. Duş alırken kapıyı aralı bırakıyordum ben buhar olmasın diye..
Mlssa Selam12 Gözün aydın canımm sağlıkla kucağına al inşallahhh🙏🏻❤️ Ben de öğrendiğimde 120idi daha cok yeni kendine çoook dikkat et dinlen bol bol 🥳🥳🥳
Svdbkn Hayırlı olsun allahım kucağınıza almayı nasip etsin.. Dikkat etmen gerken şeyler bi iş yapma yukarıya uzanma ağır kaldırma bana doktorum süpürge ve yemek bile yapmıcaksın demişti kalp atışını duyana kadar Bi iş yapmamıştım.. Ama sürekli de yatmadım tabi 😍😍
Hll Hayırlı olsun. Sağsalim kucağına alırsın inşallah. Bol bol dinlen. Sağlıklı beslen ve hep iyi seyler düsün gerisi olur gider😊2 haftalık falansn galiba daha☺️
tugcef Selam12 zor canım 4 haftada görünmedi benimki 5 de gözüktü..doktor kese nin gozukmesi için adetin biraz geçmesi lazım dedi
Veranur Selam12 rahmin kendini bebişe hazırlıor canım korkma hiç bende hep korku yasadım o yüzden sen yasama inş hiç hep tadını cıkar😔
Selam12 Svdbkn anladım Canım saol Bilgi için bel sırt ve arada birde kasık ağrım oluyor sence normal mi ya
Svdbkn Selam12 bence normal.. Doktorum olur demişti tutunma ağrısı deniliyomuş sanırım.. Ben 12 haftalık oldum hala kasık ağrım oluyo.. İçini ferah tut.. Sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin bildiğim bişey olursa yardımcı olurum 😊😊
Selam12 Svdbkn vitamin kullanıyor musunuz ben milenyum multivit diye ilaç kullanıyorum turuncu kutusu var iyi mi sizce bakar mısınız
Selam12 Svdbkn Canım kist var 5 cm benim ilk gebeliğimde de olmuştu ama dr önemli değil dedi ama onda kan değerim düşüyordu şimdi yine olur diye korkuyorum ya bunun için ne yapmalıyım yani varmı yapılacak birşey🙏
Nezahatozen benim herhangi bi sıkıntım yoktu ama bi 13 haftaya kadar filan hep yattım ayaklarımın altına yastık koydum dolaplara uzanma birsey olmaz deme
Svdbkn Selam12 yani ben sadece folik asit kullanmıştım 11 haftada vitamin vermişti doktorum.. Doktoruna danışman daha sağlıklı olur..
ikimelekannesi___ Selam12 koz daha çok çok yeni belki kesen bile oluşmuştur oluşmamıştır belli olmaz dikkat et sen kendine bu ara baya bebek tutunsun allahın izniyle insAllah