MucizemE ilknurhkn5534 ben hamile olduğumu öğrendiğimde 2 haftalık hamileydim doktorum bana da Protestan vermişti 1 ayn kulandım bende sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de doktora sor cam ben mesaj atıp sormuştum
Mervegul Progestan sizede baş dönmesi yaptımı ben 100mg günde 3 kere kullanıyorum fakat başım dönüyor,2 kere kullanınca olmuyor
firdevs Mervegul benim de öyle olmuştu bir de çalışıyordum o yüzden doktorum sabahları 1 tane gece yatmadan 2 tane iç öğlen çalışırken sorun olabilir demişti
ilknurhkn5534 Mervegul bende baş dönmesi uyku yapıyor ama ben bi danah bi akşam alıyorum ilacı ama bende ondan kaynaklanıyor sanıyordum şekerim ve b12 düşükmüş ondan yapıyormuş b12 iğnesi vuruluyorum hafta1 krre 🤨🙈
Orucu12 ilknurhkn5534 canim bendede aynı durum oldu 6. Haftada basladim 18.haftaya kadar deva ettim daha yeni bıraktırdı kullandıginda zararı olmayan bir ilac rahim agzını kapatıyor riski kaldırıyor eger arayabiliyorsan arayıp sorabilirsin dr na
ilknurhkn5534 Orucu12 valla 1,5 aydı oldu kontrolüme daha 2 hafta var ozamana kadar içerim nasılsa cinsiyetini öğrenmeye gidince bakar bırak yada devam et diye söyler herhalde 🤫🙈🙈🙈