Menis21 Yagmurozer Benimde bu sabahtan beri batma böyle sızlama gibi bi ağrı var sol kasığımda akıntıda var bilmiyorum randevumda haftaya cuma
HalimeAkman Benimde çok agrım var bel ve karin enfeksiyondan şüpheleniyorum bende ama bilmiyorum 🤷🏻♀️
Buseecik Cinsiyeti ne hissediyorsunuz on haftalık anneler (umarım cinsiyet konusuna takılıp bırı daha surda sınıırmı bozmaz ) mıllet sınır hastası olmus bızım tatlı heycanlarımızı anlayamıyorlar emınım sımdı saglıgı ıcın dua et dyen bır ....çıkar 😂(çıkmasınn amin))
sevgitekes Buseecik 9+5 tr gittim bir ihtimal erkeğe benziyo dedi 11+3 te erkek pipisini gördüm dedi doktor 😊 15. Haftada gidicem inş değişmez burda değişeni çok duydum
Zlmdmrhn Buseecik erkek hissediyorum bilmiyorum ama çevremdekiler de aynısını söylüyor ondan da etkileniyor olabilirim😊
Yagmurozer Pek düzenli beslenemiyorum çalıştığım için onu hiç bi şekilde rayına oturtamadım ve mide yanmalarım başladı
Buseecik Bndede var ara ara degısık batmalar bnde evdeyım evde olunca uc ogun sana ymk hazrlyn bırı yoksa bnde oldugu kdr beslenıyorum bıgun boyunca tek ymk yıyom bzn ornk ogln dolma varsa aksamda dolma mıdede bısı almıyo ztnn ara ogun yogurt veya muz su da ıcemıyorum
Zlmdmrhn Bişey sormak istiyorum muayene sıklığınız kaç hafta bir acaba?ya benim doktorum 7. Haftada kalp atışını duydu ilaçlarımı verdi 1 ay sonra gel dedi ama çok saçma geldi bana sonuçta benim riskli gebelik ilk başta düşüklerim oldu hep.sürekli kontrol altında olmam gerekmez mi
Dorukunannesi95 Zlmdmrhn kalp atisini ben de 7 de duymustum.sonra bana da 1 ay sonra gel demisti. Esim de heyecanlı tabi 1 ay cok degil mi dedi😀 ama normali buymuş sanırım. Bu arada ilk gebeligim düşükle sonuçladı suanki gebeligimde riskliydi.
Zlmdmrhn Dorukunannesi95 ozaman olması gereken bu çok teşekkür ederim bende çok heyecanlanıyorum aslında bugün doktora gitmek istedim eşimde doktor bir sorun görseydi 1 ay sonra demezdi die durdurdu beni.hatta değiştirmeyi bile düşündüm bundan dolayı😊