Nghngokmen Baklava ayy kiyamam ya kurban olurum nasil cani aciyorsa artik korkmus insallah tekrar olmasin RABBİM uzak tutsun insallah pisiklerden cocugumuzu annelere de yardim etsin guc kuvvet versin insallah
burcugokhanberkecan Nghngokmen pisik kremiyle bebek yagi johnsons baby sampuani sebamed sabunuda nivea baska bsy kullanmiyorum pisik kremi i 1 2 kez kullandim ilk surmeyle gecrdi
Zuzu35 Nghngokmen bebeğim 7 aylık canım her bezi denedim ve bence tabiki en iyi prima ve ona en yakın molfix
Dokuzayneya Nghngokmen prima care aldım ama sleepy çok moda bu aralar herkes onu tavsiye ediyor çocuğun durumuna göre değişirim belki
Nghngokmen Dokuzayneya ya prima cok pahali adetine gore o yuzden primayi cok kullanmak istemiyorum primayi kullaninca baska beze gectiginda pişik yapiyor cocugu sonra diyirlar ama ne kadwr dogru ne kadar yanlis bilmiyorum
tomurcukannesi Nghngokmen başta prima kullandm ama poposuna yapışıyodu hep çiş bile yapsa. Sonra değiştirdim. Huggies e geçtim. huggies öneririm tereddütsüz. Ama türkiyede yok artık sanırım
Nghngokmen BaharAytekin ALLAH bagislasin anali babali buyutsun canim bende ilk kullanimim sleepy olucak veya minies 😇
Sevval49 2kizannesi- cevremde çok tanıdığım once pahalı bezler kullanmışlar memnun kalmayınca bimde ki jeny wily bezini kullanıyolar inanılmaz memnunlar 😄😄😄
2kizannesi- Sevval49 Bende ucuzdan başladım, valla eşime şakasına bizim kız siz kimin götüne ucuz bez bağlıyosunuz diye dillenmez umarım diyorum 😂😂