Scb 5seneninmucizesi bana cuneyt bey yapiyo dediler heralde bilmiyorlardı cüneyt beye iyi demişlerdi zaten o yapmiyosa
5seneninmucizesi Scb zaten Cüneyt beyde muayene oluyorum Allah razı olsun çok iyi birisi bende kendisi yapacak sanmıştım Remzi bey yapıyor dedi
Eminef2161 Scb hayır fiyat araştırması için aradım ama 300 tl ye kendi gittiğim hastanede yaptırıcam Vera hastanesi cevizli
Scb Eminef2161 orasını bilmiyorum canim yüzyıl daha kolay gidiliyo die düşündüm bide oraya gidenler memnun benim üçlü testte biraz risk göründü dr detayliyi mutlaka yaptır dedi
Eminef2161 Scb Cevizli yht istasyonun dibi bende 2 muaynemi yüzyılda yaptırdım sonra bana hem maddi hemde doktorumu çok tavsiye ettiler 2. Kontrolüm bitti 2 hafta sonra detaylım var aradığım her zaman da ulaşabiliyorum açıkcası
Scb Eminef2161 bana vera hastanesini tavsiye ettiler uygunmuş doğum fiyatlarıda dr da iyiymiş bo bayan dr demislerdide unuttum şimdi
24fatma 5seneninmucizesi merhaba Cüneyt bey de muane oluyorum demissiniz 4 boyutlu gosteriyo mu bebeginizi 4boyutlu resim veriyo mu acaba