Lamelif Kızlar hep göbek çevreme tekme atan bebeğim şimdi vajinama ve makata doğru tekme atıyor ve daha az hissediyorum tekme attığını ve tabi çok sık tuvalet ihtiyacım oluyor. Benim gibi olan var mı???
Busraaras Lamelif merhaba bendede öyle olmuştu şuan 26+4 haftadayım bir iki hafta boyunca çok sakindi çok nadir hissediyordum şiddetli tekmeleri artık yoktu ama yinede her gün 1 hareketini hissediyordum ve içim rahatlıyordu şu son 5 gündür bazen iki farklı yerden aynanda ve bazende kadık rahimime doğru vurmaları başladı şiddetli olarak buda sık idrara çıkarma isteğği oluşturuyor bende muhtemelen normal artık bu 20. Haftadan sonra hızlı kilo almaya başlıyor ve büyüyor haliyle dönüyor oyüzden şuan sende endişe etme her gün 1 kez vuruyorsa içini ferah tut kontrole gittiğinde yine tabiki doktoruna bahsedersin bu durumu için rahat etmezse ☺
Yusufaras Lamelif 23 ve 24 haftalarda benimde ayniydi nadir ve siddetli hissetmezdim ama kontrolumde doktor gayet iyi saglikli bu aylarda biraz daha tekmeleri kuvvetli olmaz ve minik oldugu icin biraz tembel olabilir endise etme demisti ve 28 haftadan sonra masallah daha sert ve hizli balik gibi gunde 3 4 defa ozellikle geceleri hic durmuyorlar ve suan 36 haftaligim daha da siddetli ve bu sefer daha da uyutmuyor hatta o yuzden endise etme her anini sikinti yapmadan yasa sonra artik yani ben ozellikle pglum lutfen azicik durda uyuyayim diye bile soyleniyorum 😊😊😊
Nur Lamelif bende öyle canım göbeğimde hissediyordum çok net hatta karnım oynuyordu eşim elini koyunca hissedebiliyordu şimdi 24. Hafta olduk kasıklarımda hissediyorum hareketlerini açıkçası korkuyorum da Cuma günü doktora gideceğiz bakalım 🤔 inşAllah normal bir durumdur. 🤦🏻♀️🤰🏻
Cimcime123 Mrb bende bu durumu yaşadım doktora gittiğimde bebeğin aşağıda olduğunu erken doğum riski olduğunu dinlenmem gerektiğini öğrendim doktorunuza muhakkak danışın
ArifeMuratt Benim de rahmime vuruyo bazen alttan hissediyorum tekmeleri 26 haftalık ogluşum ama o haraket edince ben çok mutlu oluyorum 😌😍😘
Bsrulusoy Bende ayniyim kızlar aşağı doğru tekmeleri geliyor geçen hafta doktora gittiğimde normal ayakları aşağıda dedi ama içim rahat etmedi sanki daha da aşağı vuruyor gibi geliyor bide bebegin başının olduğu yer sızlıyor
matruskaa Lamelif canım sürekli o böldege değilse endişe etme bende 22 haftamda hep aşağı vuruyo diye doktora gitmiştim başı yukarda olduğu için aşağıyı tekmeliyo pozisyonu öyle demişti doktorum yeri iyi bi sorun yok demişti. 24. Haftamdayım şimdi genelde göbek deliğimin üstünde ama aşağıda vurduğu oluyor karnımın heryerinde nerdeyse 🙂 aklında soru işareti kalıcaksa git öğren tabiki yinede
Eses Lamelif ben de bu şikayetle doktora gittim , ultrason da herşey normal gözüküyordu aşşagı falan değil , bu anlattıkların idrar Yolu enfeksiyonu olabilir dedi o da çıkmadı , o zaman bol bol dinlenme ve günde 3 litre su içeceksin dedi şu an rahatım .