Ceren35 kelebek77 illa islamik bir isim demiyorsan bade nil pera arya ela ekin benim sevdigim isimler ceren de koyabilirsin 🙂
Ceydef Benim kızçemin adı defne bade olcak 💜💜💜 Fikir olarak sana önerebileceğim isimler beril mila tanem sadem
Rahimeemir Hifa anlamı medinede yaşayan müslüman kadın hikaside var hzhifa hatun ve hz.süheyb ile çok etkileyici kızım olsaydı bende koycaktım ama emirim olcak bikaçgüne inş🙏
Baharobanolu Benim kızkmın ismi Sare Mina olucak hayırlısıylaa 🤗🤗 Sana tavsiye edeceğim isimler Ceylin Belinay Lina Afra Hüma Mila Nilay Berre
Rabia88 Ahsen elif ipek aslı Zeynep düşünebilirsiniz Masal Alya arya liva Lina Asel defne .... Gibi isimler kulağa hoş gelse de okula başladığında zorluk olur diye düşünüyorum çünkü kime sorsam bu isimler o yüzden koymayı düşünmedik Bade Ecrin Aleyna... Gibi isimler de yaygın ama dinen pek uygun değiller özellikle Bade kulağa hoş gelse de içki anlamı taşıyor o yüzden onu da elemistik sonuçta çocuğa verilecek ismin anlamı kişilik ve karakterini yansıtacak ve anne babanın ilk görevi güzel bir isim koymaktır benim düşüncem biz sonunda Elif ismine karar verdik