ikramuratyanik Sevgili tecrübeli hamisler, 39+5 haftalığım doktorum haftaya cumartesi suni sanciyla doğumumu başlatma karari aldi, ikinci doğumum olmasina rağmen heyecan ve aşırı korku halindeyim ilkinde suni sanci almadan doğum yaptim bu sefer nasil olacak bilmiyorum beni aydinlatirsaniz su korkumu biraz yenebilirsem size çok minnettar olucam lütfen yardım 😌😌💐
Zehra5507 ikramuratyanik bende 39+2 yim benim kızım da 40+5 de suni sancı ile doğurdum sanırım bu kez de aynı olacak hiç belirtim yok 🙄 günün geçmesi kötü birsey zaten 9 ay zor bekliyoruz sonrası Bi belirsizlik birsey oldu mu hareket etti mi az Bi ağrı da bile sancı mı diye uyku uyuyamıyor insan sağlıkla gelsinler inşallah
BaharAytekin ikramuratyanik bende 40+1 de suni ile dogum yaptım plates topu kullanın sancı sırasında açılmayı cok hızlandırıyor
Busranur38 ikramuratyanik bende şimdi 40+5 hamileyim pazartesi günü suni sancı verilecek benimde ilk gebeligim aynı korku endişe bende de var inşallah işimiz rast giderde hemen açılma olur doğum olur 😍
ikramuratyanik Zehra5507 Inşallah 😌 Suni sanci nasil baslatiliyor asamalar ne biraz anlatirmisin rica etsem
Zehra5507 ikramuratyanik 4 yıl önce aldım ben kendi sancımı hiç bilmediğim için katşılaştıramıyorum 🙁 ama ben hep yataktaydım okuduğum bazı doğum hikayelerinde hep ayakta karşılamışlar daha rahat etmişler aynı durumda olursam bende öyle yapacağım o zaman devlette doğum yapmıştım rahattım çok şükür ama sırf sancı odasında yalnız beklediğim için özel hastane tercih ettim bu kez.
ikramuratyanik Zehra5507 Peki açılmaniz varmiydi suni sanci aldiginizda? Benim bildigim kadarıyla parmak kadar açıklığım var saatlerce sanci cekip sezeryana gitmekten korkuyorum 😢
ikramuratyanik Zehra5507 Gercekten icime su serpiyosunuz suan ya nereye baksam hep kötü seyler anlatilmis suni sanciyla alakali gercekten korkuyor insan 😔 Acilma olmadan suni verilirse sezeryana gidersinciler suni alacagina sezeryan olcular her yerde 😭
Zeynebrima ikramuratyanik bende aynı durumdayım hiç sancım yok açılmam yok yarın gel dedi doktor suni sancı vericek heralde 40+3 oldum 🙄🙄
Busraatpl Banada ptesi fitil ve suni sancıyla doğum başlatılacak. Korkuyorum saatlerce sancı cekip sonra sezeryan olmaktan. Hiç sancım ve açılmam yok cünkü 😔
ikramuratyanik Busraatpl Bende hemen hemen ayni durumdayim acilma azda olsa var ama sanci yok ilk doğumuma güvenemiyorum çünkü her gebelik her doğum ayni olmuyo insallah bunuda normal bi sekilde kucagima alirim 🙄
Aycandmr ikramuratyanik benimde suyum geldiği için suni sancıyla doğum yaptım ama açılmam hiç yoktu o yüzden 1 günde doğurdum. Ama açılmanın olması için ebeler çömel kalk hareketi yaptırdı sonlara doğru ve gerçekten çok işe yarıyor çömelirken ıkınıcaksın sancın geldiği anda böyle böyle çok iyi açılmıştım. Suni sancı o kadr kötü değil bence tabi gerçek sancıyı hiç bilmiyorum bu arada.. Adı üstünde sancı çekiyoruz kolay değil 😊
Zeynebrima Hepimizin aynı durumları kızlar 😓 inşaAllah rabbim kolaylık versin bize nir nefeste doğuralım 🤲🏻🤲🏻🥰 sağlıklı bir şekilde böyle çok saat sürmeden sancımız
Busraatpl Zeynebrima inş Allah hepimize kolaylık versin, hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza ❤️