Bilgeferhat Sudembulut bizde yarın 33 olucaz zaten uyuyamıyorum bir de grip oldum öksürmekten tıkanıyorum iyice 😓
Tiredmother Sudembulut bi yandan da korkuyorum sıcak doğumu başlatır vs diye. Benim son haftalarım Allah sana yardım etsin kuzum😘
Selin4335 Benim ikinci bebeğim ilki 3yaşında hala gece yanına çağırıyor yeni doğan gibi 😩artık gidip yanına yatıyorum tek kişilik yatakta iki kişi kollarım da ekstra ağrıyor bu yüzden😥
Sngloztrk 32+5 hamileyim uykular haram o kadar yorgunki vucudum dus aliyorum gene yok rahatlayamyrm bi turlu rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin dogruncada bugunleri arariz 😊
Merveyazici Sudembulut bende 33+5 haftalığım sadece dönerken ve tuvalet ihtiyacıma uyanıyorum çok şükür yattığım gibi uyuyorum bakalım daha ne kadar böyle gidecek :/
EnginDenizim Uyku ne demekti ? Doğunca uyuyabileceginize inaniyormusunuz😁🙈 asil o zaman başlıyor maraton bu uykusuzluk bebek dogduktan sonraya aliskanlik kazanmak için demişti arkadaşimin biri cok haklıymış 11 aylik oğlum var hamdolsun hic sikayetci degilim gebeligimin 7.ayinda baslayan huzursuz bacak sendromu yuzunden uykularim bitmişti dogum yaptim 3 ay boyunca gaz sancilari ve acaba nefes aliyormu endişesi yüzden sabahladik hep.4 5 aydan sonra biraz rahatlar gibi oldum bu defa hamile olduğumu öğrendim😁 oğlum 6 aylıkti bu sefer huzursuz bacak sendromu 8.haftamda başladı 25+5 haftalık hamileyim en basindan basladi budefa gecelerim kabus sabaha karsi 4 gibi uyuyup 8de tamamen ayaktayim çünkü oğlum erkenci kuş cani sag olsun o uyusa bile ben gun icinde asla uyuyamiyorum Allah hepinize hayırli dogum nasip etsin yardimcimiz olsun İnşaAllah
Ersozburcin Sudembulut cnm bnmde öyle bnde 33 haftadayım ama duş almak biraz uykumu getiriyor birde gün içinde kendimi yormaya çalılıyorum sızar şekilde olunca anca uyuyorum 🤣 duam 37 den sonra hemen gelebilşrsin diyorum 😂😂😂 umarım 40 ı zorlamaz 😂