honey Hospitaltürk 'e detaylı ultrason için gitmeyi düşünenlere fikir olsun diye yazmak istedim :) Yaklaşık 1 saat önce gittim detaylı için. Çok tatlı bir bayan, çok ilgili, çok güzel bilgilendiriyor. İlk girdik eşimle beraber, baya bir baktı, sonra hareketlensin ve daha rahat bakabilsin diye bizi yemek yemek için gönderdi, bir şeyler atıştırdık tekrar geldik. İkinci kez odasına girdiğimizde bir ara bebek hareketlensin diye öksüreyim falan dedim, dedi acelemiz yok rahat rahat bakıcaz :)) Odasından çıktıktan 5 dakika sonra falan raporu ve basılmış fotolarını bir dosyanın içinde bize verdiler, ayriyetten diğer fotoğraflarınıda yanımızda götürdüğümüz flasha attılar :)) yani bir perinatolog baksaydı farkı ne olurdu bilmiyorum ama ben çok memnun kaldım :)
QuenMom honey Rabia hanımsa bende bayıldım ona benimkinide o yaptı ve dörtkez kalktım yürüdüm on beş dk bekledim bidaha girdim sıkılmadan bebeğin yüzünden görüntü almak için uğraştı gerçekten çok tatlı çok ilgili bir doktor☺️
Haribo42 honey bnde yaptiricamda nerden randevu alicami bilememistim ama bana cok uzakmis o hastane :(
1umutturyasamak honey bende aynı bayana gittim aynen öyle dediğin gibi oldu harfi harfine rabia hanım ay bide tatlı tatlı konusması yokmu 🙂
honey Haribo42 Normalde perinatoloji doktoru baksa daha iyi deniyor detaylı ultrasona ama bu doktoru çok övdükleri için forumda bende yorumlar üzerine gittim kendisine. Kendisi radyoloji doktoruymuş ama ilgisi alakası çok iyiydi, yani ben çok memnun kaldım :)
honey QuenMom Evet Rabia hanım, zaten galiba bir tek Rabia hanım var orda detaylı ultrasona bakan. Çok tatlı dilli bir kadın :)
QuenMom honey evet kesinlikle ya bide Maşallah ağzından hiç düşmüyor çok sevdim bende yani son zamanlarda tekrar gidesim var😀🙈
honey QuenMom evet evet aynen, hangi organına bakıp sağlıklı gördüyse, yani bir olumsuzluk görmediyse maşallah dedi, çok içten bir kadındı yani :) Çevremde detaylı ultrason çektirecek olanlara direkt bu kadını tavsiye edeceğim :))
Mutluhamis QuenMom aynen çok memnun kaldım çok ilgili bi doktor işini fazlasıyla iyi yapıyor yüzünü göstermedi bebişimiz diye haftaya bi daha çağırdı hatta ücretsiz resmen yakalamak için kıvrandı iyi ki gitmişim dedim :)
CCDGN mükemmel bir doktor iyiki gitmişim kesinlikle tavsiye ediyorummmm bu kadar uygun fiyata böyle bir hizmet sasırttı doğrusu