haziransekiz Arkadaşlar geç döllenme yaşayıp ta ultrasona göre mi doğurdunuz son adet tarihine göre mi?
ikinciprensimgeliyor Kelebegimmm ben ilk oglumda 3 hafta geri basladik hamilelige.gec dollenme adet duzensizligi yuzunden.ama sonra 37+3 te dogum yaptim 3600 dogdu masallah kuzum.yakaliyor son ayda merak etmeyin.🙋♀️ haziransekiz
Papatyam34 haziransekiz kaç haftalıksın . İlk haftalarda bnmde geç döllenmeydi 13. Haftadan sonra eşitlendi
Kelebegimmm Kardii aaa😐bende 2 haftalık geç döllenme.peki bebeğin gelişimide son adetele uyuluyormu bir yerden sonra?
Kardii Kelebegimmm uyuyor canım benim bebeğim 2 hafta önden gittiği bile oldu sonra sonra kendi zamanına göte uyumlu oluyor bebek korkma şimdi valla sağlıkla yanımda yatıyor 😚
Kelebegimmm ikinciprensimgeliyor bende 40a kadar dayanacağımı hiç sanmıyorum😁nedense içşmde 38de doğururum diye hiss var olmasa bile psikolojik getiririm ağrıları🤣Allah isteyen herkese nasib etsin🤗
haziransekiz ikinciprensimgeliyor 28+1 m hala bir hafta geride merak ediyorum bende. Ailem uzakta çalışıyorlar ona göre gelecekler😑
Kelebegimmm Kardii yaa❤️Dün rüyamda gördüm bebeğim doğmuş yatıyor evde.bende alıyorum kucağıma falan Allahım nasıl mutlu oldum anlatamam gülerek uyandım rüyadan😌