Snmy Arkadaşlar çok fazla dikişim olmadığını söyledi doktorum ama ilk günden itibaren dikişlerin arası şişti ödem olmuş önerebileğiniz şeyler var mı ?
Merve6475 Snmy buz uygulaması yapabilirsin yarım saat orda tut 15 Dk dısarda sonra tekrar yarım saat orada 15 dk dısarda tut böyle 2-3 saat yapabilirsin birseye sar buzu öyle tut
Gunesdilsah Snmy asla oturma sağa sola yat sürekli ve genital bölge temizleyici kullan inanılmaz rahatlatacak
E23ww Snmy canim ben her lavobodan sonra batikonlu suyla yikayip kurutma makinesiyle kuruttum hic bi sıkınti yasamadim 3 gunde dikislerim bile acimiyodu
Yenianne10 Merve6475 normalde kuru olmasi gerekmiyormu daha doktor bana fön makinasiyla kurut demisti buz islemi dikislere zarar vermez mi
Yenianne10 Dikislerinizde batma oluyor mu otururken felan 13 gun oldu dogum yapali 2 gundur acayip batiyor dikislerim oturamiyorum bile
Merve6475 Yenianne10 biz servisde dogum yapan hastalara sislik varsa eğer buz aküsüyle uygulama yapıyoruz doktor tavsiyesiyle buz aküsü ama eldiven içine koyup dedigim sekil
Merve6475 Yenianne10 mesela bizim doktorlarda fön makinesini önermiyo evet kuru kalacak o kadar iç camasır ped olsun sık sık değiştmek yeterli duştan sonra lavabodan sonra güzelce kurulamak yeterli diyorlar
Hayta Bir yerde okumuştum ama kendim hiç denemedim zeytin yağını pede döküp buz dolabında biraz bekleyip öyle kullanıyorlarmış hem yumuşatma hemde şişlik alması için.
Snmy E23ww benim ilk günden şişlik oldu doktor kontrolüne gittiğimiz günde 4. gün arabada oturmak ayakta durmak iyice şişliği ödemi arttırdı şuan hareket etmek çok zorlaştı