Mavininannesii Kızlar evde çamaşırları hangi deterjanla yıkıyorsunuz ? Nerden ne kadara alıyorsunuz? ben o kadar deterjan değiştirdim kokmuyor çamaşırlar bi türlü nerde yanlış yapıyorum ?
Mlssa Mavininannesii Ben bingo alıyorum uzun süredir 9kg 39.90tl ye canım.. Eskiden de persil kullanıyordum o da güzel kokuyordu.. Ama tabi bebek için soruyorsan Dalan Roxy almayı düşünüyorum..
Sengulkrgz Mavininannesii ben bebek icin anneminde bize yaptigini yapacagim deterjanlardan korkuyorum yaaa beyaz kalip sabunlar varya haci sakir onu rendeleyip onu kullanmayi dusunuyorum bir sure
Sengulkrgz Mavininannesii kendi camasirlarimizi soruyorsunuz sanirim ben Ariel kullaniyorum kokusu cok guzel guzelde leke cikartiyor ben cok mwmnunum...Bulut un da yumusaticisini kullaniyorum camasirlardan kokusu hic cikmiyor
Mlssa Mavininannesii Canım istanbul beyoğlunda oturuyorum burdan herhangi bir temizlik marketten alıyorum ama Hepsiburada da 44tl ye gördüm simdi.Bir bak derim ben memnunun kokusundan ama tabi sen bilirsin😊
Mavininannesii Sengulkrgz bende rendeledim ama kalıntı olarak kaldı kıyafetlerde suyla karıştırdık sıvı hale getirdim ama olmadı bi türlü bi çay bardağı koyuyorum
maviceselcan Kızlar Hepsiburada da dalan roxy indirimde. Ben aldım. Piyasadan uygun fiyata ☺️ Bi bakın isterseniz.
Hafsamm Mavininannesii Canım normal de bim den alış veriş yapmıyoruz ama bim den yumuşatıcı olarak bulut mavi şişesini kullanıyorum çamaşırları çok güzel kokutuyo Bide yiyecek söyliyim BİM’den nohut aldık bu hafta çok güzel oldu 😁
hunilimom Mavininannesii kendimiz için bingo kullanıyorum yumuşatıcı abc lavantalisini kullanıyorum çok güzel.kokuyor bebek içim de dalan roxy aldım 10 tl bi ücreti vardı kendi deterjanimizi 4 buçuk kilosunu 20 tl gibi bi zamanada almıştım evlendiğim ilk zamanlar şimdi pahalandi tabi
Yaz_08 Mavininannesii Abc matik toz lavanta olani kullaniyorum cok.guzel kokuyo ve camasirlarda kokusu uzun kaliyo
Girne12 Mavininannesii canım ben vernel katıyorum bır kapak. Yanındada omo kullanıyorum deterjanı bol koyuyorum kokuyor
Oguzkagan65 Mavininannesii bebek için dalin ama ben kendim evde üç farklı deterjan kullanıyorum yeni kıyafetlerim için perwoll kırmızı renkli olanı beyazlar için omo yada airel günlük kıyafetler için de bingo kullanıyorum 😊 yumuşatıcı olarakta yumoş