Menis21 Merhaba Arkadaşlar 11 haftalığım bugün itibari ile 😊sabahtan beri böyle ara ara sol tarafıma sol kasısığıma yani giren bi ağrı var çok şiddetli değil böyle hafif sızı gibi .Önemsemek istemiyorum ama bilemedim yaşayan var mı acaba aynı durumu ? 🤔🤔🤔
Mlssa Menis21 Bende de hep sağda olurdu canım, doktoruma sordum kanaman yoksa ağrı dayanılmicak gibi değilse normal demişti😊 bebişin büyüyor o yüzden sanırım😊
Zhrcls Menis21 canim ilk zamanlar benimde solum agrirdi ve sol tarafima yatamazdim bile sol oluncada erkek derler merak etme normaldir agrilar bebis büyüyor sonucta
Menis21 Mlssa Yanı bende o şekilde pozitif düşünmek istiyorum aynı şeyi yaşayan olunca kötü birşey olmamışsa insan biraz rahatliyor ... Teşekkür ederim ...
Menis21 Zhrcls Çok teşekkür ederim .... Hımmm Erkek kısmını sevmedim bu işin 😆😆😆 şaka şaka Allah ne verirse başımızın üstünde yeri var hepsinin .sağlıkla gelsinler inşallah
Zhrcls Menis21 bizde kiz istiyorduk ama nasip rabbim.saglikli versjn de kiz erkek fark etmez bir daha sansimizi deneriz😅😅
Menis21 Zhrcls Aynen öyle ama benim bi daha pek şansım yok gibi.... 😁 Yaş 40 🤭🤭🤭 10 yaşında bir oğlum var Allah a şükür ... Nasip kısmet Allah herkesin gönlüne göre versin...
Zhrcls Menis21 hmm olsun hayirlisi neyse bu gece dua et rabbime en hayirlisi icin abla rabbim isteyene verir
Kardii Tam tutunduğu zamanlar olduğu için ağrıyor korkmayın normaldir kan lekelenme olmadıkça korkmayın