123annecim Kızlar nasıl randevu aldınız Ali Benian’a ? Ücreti ne kadar ? Ve yeri nerededir ? Veee akşam da hizmet veriyor mu ? Kaça kadar ? 🤗
Gokkusagivemucize 123annecim hastanenin kendi sitesinden aldım. Yer yoksa her gün bakmanız lazım. Ücret 148 TL verdim. Cerrahpaşa kadın doğum binasında bakıyor.
123annecim Gokkusagivemucize Fatih’te mi yani orası ? Bi de akşam da muanesi var mı bilginiz var mı ? Bi de gittiğiniz gün direk bakıyor mu detaylı ultrason’ a ?
Selim_Alparslan 123annecim Fatih’te canım. Akşam saat 8 de randevu sistemi açılıyor saat kaça kadar muayene ediyor ordan bakabilirsiniz
Gokkusagivemucize 123annecim Kocamustafapaşa da aslında ama fatih'e bağlı. Aynı gün bakıyor. Hatta ben randevuyu internetten aldığım için hiç beklemedim. Erken gitmeme rağmen aldı bekletmeden
Gokkusagivemucize 123annecim akşam olduğunu sanmıyorum zaten randevu saatlerine bakın anlarsınız kaça kadar olduğunu.
DygDyg Nasıl bir hoca acba memnun kaldınız mı Gokkusagivemucize nasıl memnun kaldınız mı rapor veriyor mu aynı gün açıklama yapıyor mu bebeğimde beyinde kist var denildi Avrupa yakasında iyi nir dr arıyorum bu hoca iyi mi acba
123annecim DygDyg bende randevu almaya çalışıyorum az önce tam sekizde baktım ama dolu gözüküyor . Acaba haftada bir mi açılıyor randevu sistemi
Gokkusagivemucize DygDyg evet kaldı ama saatlerce konuşmuyor çünkü bir sorunu yok elhamdülillah. Söylemesi gerekenleri söyledi. Rapor da verdi yazıp hemen. Ama size başka perinatolog da önerebilirim maddi olarak farketmez derseniz.
DygDyg 123annecim bende bilmiyorum arkadaşlardan bilgi almak istiyorum hocanın bilgi ve tecrübesini de merak ediyorum perinotolog mu acaba
Gokkusagivemucize DygDyg Murat yayla var muayenehanesi Nişantaşı'nda. O da profesör perinatolog. Gerçekten hem içinizi rahatlatacak hem de deneyimli bir doktor. İnşaallah sağlıkla gelsin sorunsuz