Kelebek7 Valla ben adet beklerken bebekler geldi 😂 Adetime 5 6 gün falan vardı acayip kasık ağrısı, bel ağrısı vardı heh dedim geliyor gönlümün efendisi pedimi aldım çok sancılı adet gördüğüm için eczaneden ilacımı aldım lakiiinn bekle Allah bekle gelen giden yok 😂😂 Gecesin de de kendimi hamile gördüm sabah işe gittim arkadaşıma anlattım o günde üst kata koli taşıdık baya ağırdı hatta arkadaşım bak böyle böyle görmüşsün rüyanda nolur nolmaz sen otur dinlen demişti ben dinlemedim tabi bi gittim tuvalete kahverengi leke heh dedim bu sefer oldu 😂 Akşam eve geldim tertemiz ped ulan dedim şimdiye kadar sökülmem lazımdı bunda bi iş var dedim gece eşim geldi test aldık çift çizgi 🤦♀️🤦♀️ Ertesi gün kan verdim doktor alttsn muayne etmişti kanama oldu diye dış gebelik olabilir demişti. Şimdi iki tane aslanlar gibi çift yumurta ikizlerim yanımda uyuyorlar ❤️🤩😂🙏
Dipnot: İnsan gerçekten hamile olduğunu anlıyor hamile olduğumu öğrenmeden önce içimde bi his vardı evde yapılan testlerden yapmıştım bu limona idrar damlatma gibi hepsi pozitif gelmişti ama kendime konduramamıştım. Yani hep istedim olmadı hayal kırıklığı yaşadım yine aynısı olacak diye korktum. Yavrularımı tam pes ettiğim anda gönderdi Rabbim, isteyen herkese versin inşallah 🙏🙏